Και επίσημα πλέον υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για το νομό Άρτας, το νομό μας.

Εμείς όμως συνεχίζουμε, αυτό που κάνουμε εδώ και πολλούς μήνες.
Δίπλα σας, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε εργασιακούς και κοινωνικούς χώρους.
Και επειδή κάποιος μπορεί να σκέφτεται διστακτικά, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά ότι το γραφείο μου ήταν πάντα ανοικτό και θα είναι και την επομένη των εκλογών.
Είμαι πολλά χρόνια στην αγορά, στην καρδιά της κοινωνίας, ξέρω τι πρέπει να κάνω, και αν κάτι δεν διαπραγματεύομαι είναι η εργατικότητα και η τιμιότητά μου
Η πολιτική είναι προγράμματα,είναι αρχές και θέσεις, είναι προτάσεις και στόχοι αλλά είναι και συναίσθημα.
Έχοντας δίπλα μου όλους εσάς, πραγματικούς φίλους, ανθρώπους με τους οποίους συζητάμε και μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες, αισθάνομαι ικανός να ανταπεξέλθω σε κάθε δυσκολία.
Και είναι ωραίο να ακούω από όλους εσάς να μου λέτε, Ντίνοπροχώρα δυνατά και μη σταματάς γιατί είσαι η φωνή μας. Αυτό για μένα συναισθηματικά είναι η μεγαλύτερη δικαίωση που θα μπορούσα να έχω.
Σας υπόσχομαι λοιπόν ένα πράγμα, ότι δεν θα αλλάξω ποτέ. Μαζί ξεκινάμε με στόχο να φτάσουμε μακριά, μαζί θα προχωρήσουμε, μαζί θα πορευτούμε, μαζί θα αγωνιστούμεγια την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας, αλλά κυρίως για τον όμορφο τόπο μας, τον τόπο καταγωγής μας, την Άρτας μας.
Ήρθε η ώρα της πολιτικής ανανέωσης και όλοι μαζί θα το πετύχουμε.
Στις επερχόμενες εκλογές θέλω να μου δώσετε τη δύναμη, να εργαστούμε όλοι μαζί, για να αλλάξουμε σελίδα στην Άρτα μας που τόσο έχει ανάγκη.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top