Επανεξέταση του θέματος του ΞΕΝΙΑ της Άρτας και μάλιστα άμεσα, υπόσχεται με δήλωσή του στον Παρατηρητή ο Βουλευτής Άρτας και Υφυπουργός Γιώργος Στύλιος, ο μόνος τοπικός παράγοντας που αντέδρασε υπεύθυνα και θαρραλέα για ένα θέμα που ταλανίζει επί τρείς δεκαετίες την τοπική κοινωνία της περιοχής μας.

«Είναι αδιανόητο να μη σεβαστούμε τις θελήσεις των Αρτινών Πολιτών, όπως αυτές εκφράστηκαν σε δημοσκόπηση της τοπικής εφημερίδας Παρατηρητής και μάλιστα σε ποσοστό άνω του 80%» τόνισε ο κ. Υπουργός.
Το θέμα θα το πάει ο ίδιος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων, και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για αλλαγή της γνωστής απόφασης του ΚΑΣ, προς την κατεύθυνση της τουριστικής αξιοποίησης, του ΞΕΝΙΑ όπως παλιά (Ξενοδοχείο, αίθουσα πολλαπλών κοινωνικών εκδηλώσεων, καφετέρια, εστιατόριο, υπαίθριο αναψυκτήριο κ.α.).
Αυτή η εξέλιξη χαιρετίζεται ανεπιφύλακτα από την πλευρά μας και δικαιώνει όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για αυτό το θέμα με πρώτον τον ψυχίατρο ΣΤΑΘΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ, του οποίου το πάθος, η υπομονή και επιμονή σε αυτό το θέμα, κόντρα σε «τρελές» και μίζερες αντιδράσεις κάποιων τοπικών παραγόντων αποδεικνύει ότι είναι ένας ξεχωριστός αρτινός και ένας αρτινολάτρης με όλη τη σημασία της λέξης.
Η σχετική δημοσκόπηση του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ήταν δική του έμπνευση και την στήριξαν πάρα πολλοί αρτινοί.
Τέλος την ερχόμενη Δευτέρα ο κύριος Στύλιος θα κάνει δημόσια και επίσημη σχετική ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top