Από τους πρώην υποψηφίους δημάρχους Αρταίων και νυν συνοδοιπόρους στην μάχη των επόμενων δημοτικών εκλογών, ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ πήραμε μια ασυνάρτητη δήλωσή τους για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ για ΞΕΝΙΑ και ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ, που χρήζει απάντησης.
Το περιεχόμενο αυτής της δήλωσης έχει ως ακολούθως:
 
«Σε στημένες "δημοσκοπήσεις" με υποτιθέμενες υποψηφιότητες που στόχο έχουν να εργαλειοποιηθούν σε εξωθεσμικές παρεμβάσεις ο Αρτινός λαός αντιτάσσει την παγερή αδιαφορία του..
Και επειδή πολλή συζήτηση προέκυψε στα social media για το ποιός πλήρωσε τί..,
καταδείχτηκαν με τον πλέον εμφανή τρόπο και με ονοματεπώνυμο οι σκηνοθέτες της παράστασης...
(βουλευτές, δημοσιογράφοι, δήμαρχοι, φυσικά πρόσωπα...)
Σε αυτούς λοιπόν που σε "σκηνικό Κολωνακίου" στήνουν προεκλογικά παιγνίδια με μοναδικό τους στόχο την εξαπάτηση των συνδημοτών μας αντιτάσσουμε το ΟΡΑΜΑ μας για την ΑΡΤΑ που αξίζουμε!».
Υποχρεωνόμαστε να απαντήσουμε στην παραπάνω απαράδεκτη δήλωσή τους για πολλούς λόγους, που δεν είναι της στιγμής, και παρά τη θέλησή μας.
 
Τους λέμε λοιπόν.
 
«Κύρια Ταπραντζή και κ. Παπαλέξη, διεκδικήσατε και ενδεχομένως να διεκδικήσετε και πάλι το αξίωμα του δημάρχου Αρταίων, και απαντάτε με μισόλογα, με υπονοούμενα, και ασυνάρτητα για τις δύο δημοσκοπήσεις που έγιναν για το ΞΕΝΙΑ και την πρόθεση ψήφου για τους εν δυνάμει υποψηφίους δημάρχους Αρταίων των επόμενων δημοτικών εκλογών;;;
Είναι αυτό υπεύθυνη στάση, σας τιμάει;
Εμείς σε αντίθεση με εσάς θα πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Καταρχάς που και πως «κολλάνε» όλοι μαζί, βουλευτές, δημοσιογράφοι, δήμαρχοι, φυσικά πρόσωπα; Το μενού… δεν έχει δεσποτάδες;
Συνεχίζουμε.
Αυτές τις δημοσκοπήσεις τις έκανε ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» όχι επειδή το επεδίωξε, αλλά διαδικαστικά έπρεπε έτσι να γίνει και θα μπορούσε να την κάνει οποιοδήποτε άλλο τοπικό Μέσο Ενημέρωσης, αλλά «έτυχε» σε εμάς και δεν δικαιούμαστε και δεν επιζητούμε εύσημα!
Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», ο ψυχίατρος ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ και κάποιοι άλλοι συνδημότες μας, που ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ, είχαν αυτή την πρωτοβουλία, με οικονομικό, επαγγελματικό και ψυχικό κόστος, για ένα θέμα που ταλανίζει την τοπική κοινωνία, πάνω από τρεις δεκαετίες.
Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», πάνω στο θέμα του ΞΕΝΙΑ, εδώ και 30 χρόνια υποστηρίζει την τουριστική του αξιοποίηση και με δεκάδες και συνεχόμενα δημοσιεύματά του, υποστηρίζει αυτή τη θέση.
Ο ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ, εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει την ίδια θέση και αγωνίζεται για τον ίδιο στόχο.
Το ίδιο και οι υπόλοιποι.
Εσείς τώρα το πήρατε χαμπάρι;
Επικαλείστε τα Social Media και ρωτάτε «ποιος πλήρωσε…» (τις δημοσκοπήσεις).
Παρακάμπτουμε αυτόν τον κακοηθέστατο δικό σας υπαινιγμό και σας λέμε.
Εμείς την πληρώσαμε κ. Ταπραντζή και κύριε Παπαλέξη και ακόμα τη δαπάνη τους δεν την εξοφλήσαμε και χωρίς να πολιτευόμαστε.
Εμείς κάνουμε αντιπολίτευση στο δήμαρχο Αρταίων ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ και μάλιστα αρκετές φορές «εκτροχιαζόμαστε» σε βάρος του και δεν πολιτευόμαστε!
Εμείς αντιπολιτευόμαστε επί χρόνια το δήμαρχο για τις επιλογές του, στο θέμα ΞΕΝΙΑ κι όχι οι της αντιπολίτευσης του Δήμου!
Κι εκείνοι που εξαπατούν τους συνδημότες μας, είναι ακριβώς εκείνοι που δεν «σπάνε αυγά», δεν συγκρούονται, είναι ακριβώς εκείνοι που «ποιούν τη νήσσαν», ενώ οφείλουν να παίρνουν θέση.
Εκεί όμως που ξεπεράσατε τους εαυτούς σας κ. Ταπραντζή και κ. Παπαλέξη, είναι εκεί που μιλάτε για «στημένες» αυτές τις δημοσκοπήσεις.
Δηλαδή η kaparesearch, μια πιστοποιημένη εταιρία και μια από τις κορυφαίες δημοσκοπικές εταιρίες της χώρας, με 32 χρόνια παρουσία και με χιλιάδες έρευνες αγοράς και κοινής γνώμης, «έστησε» δημοσκόπηση για ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ και για τα «οράματά» σας;
Ή για εμάς και για λίγα ευρώπουλα που θα πάρει;
Και σαν απλή υποψία, κάτι τέτοιο είναι ανοησία.
Συμβουλευτικά θα σας πούμε κάτι.
Το 9% που παίρνετε στη δημοσκόπηση δεν είναι μικρό, είναι ικανοποιητικό.
Διότι η συμπόρευσή σας, αφενός μεν δεν πήρε «σάρκα και οστά» και αφετέρου οι δημότες δεν γνωρίζουν και ποιος θα είναι και επικεφαλής σας.
Όταν κανένα κόμμα δεν σας στηρίζει, έχετε την αξίωση για ίδια ποσοστά με εκείνα του Χρήστου Τσιρογιάννη που στηρίζεται από το πιο ισχυρό κόμμα, αυτή τη στιγμή, της Ν.Δ.;
Ή αξιώνετε τα ίδια ποσοστά με εκείνα του ΟΔΥΣΣΕΑ ΔΡΑΚΟΥ ο οποίος εισέπραξε την αντίδραση (κυρίως) του εκλογικού σώματος σε βάρος του δημάρχου.
Επίσης συμβουλευτικά σας λέμε και αν θέλετε μας ακούτε, αν δεν βρείτε κόμμα να σας στηρίξει, μην περιμένετε και εκλογικά μεγαλύτερα ποσοστά.
Εδώ η Λίτσα Κιτσαντά, μια από τις ελάχιστες σημαντικές αυτοδιοικητικές παρουσίες στο δήμο Αρταίων και με στήριξη κόμματος, έστω και μικρού, στις εκλογές κινούνταν εκεί στο 10%.
Τέλος κ. Ταπραντζή και κ. Παπαλέξη.
Μήπως πρέπει να μιλήσετε και λίγο για την «ταμπακιέρα» που είναι το ΞΕΝΙΑ, ή μόνο για τα Κρεκούκια και την Καλαμιά θα νοιάζεστε;
Όταν το θέμα επανέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συμπορευτείτε με τις επιλογές του δημάρχου και της Όλγας Γεροβασίλη για… βιβλιοθήκη και αναψύχη;
Πάντως να το ξέρετε, το θέμα του ΞΕΝΙΑ είναι το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ στις επόμενες εκλογές ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΤΑΤΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ!
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top