Όπως γράψαμε και προβλέψαμε χθες το βράδυ, σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, θα είχαμε αναταράξεις στη Δημοτική Ομάδα του δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, όπως και έγινε.

Πριν από μια ώρα ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΚΛΙΑΣ, υπέβαλε την παραίτησή του, από το αξίωμά του, για… «προσωπικούς λόγους»!
Αλλά διαβάζοντας κανείς το κείμενο της παραίτησής του, φαίνεται ολοκάθαρα ότι οι λόγοι, δεν ήταν «προσωπικοί» ή μόνο προσωπικοί.
Η μη αναφορά, ούτε καν στο όνομα του δημάρχου, στο κείμενο της παραίτησής του, σημαίνει «πλαγιοκόπηση» του Χρήστου Τσιρογιάννη, σημαίνει κανονικό… «άδειασμα» και μήνυμα… «θα με βρείς σε αντίπαλο στρατόπεδο».
Η προαναγγελία του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» για την εν λόγω παραίτηση, επιβεβαιώθηκε και από τις ίδιες πηγές μας, μαθαίνουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες.
Το κείμενο της παραίτησης του κ. Χαρακλιά έχει ως ακολούθως:

«Αξιότιμε Πρόεδρε του Δημοτικού μας Συμβουλίου κε Τράμπα
Αγαπητέ φίλε Κώστα,
Δια της παρούσης θα ήθελα να σου γνωστοποιήσω την πρόθεση, αναφορικά με την παραίτησή μου από Δημοτικός Σύμβουλος και θα σε παρακαλούσα να γίνει δεκτή.
Υπηρέτησα τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μου από το 2014 έως και σήμερα από διάφορες θέσεις ευθύνης,  με όλη την εντιμότητα και την ειλικρίνεια που με διακατέχει ως χαρακτήρα και ως άνθρωπο. Προσπάθησα όλα αυτά τα χρόνια με όποιες δυνάμεις διέθετα να οικοδομήσω, μέσω συλλογικής προσπάθειας, και εγώ κάτι καλύτερο για την πόλη που γεννήθηκα, για την πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ.
Όμως λόγοι ΚΑΘΑΡΑ προσωπικοί με οδηγούν να σταματήσω, προς το παρόν.  
Πάντοτε θα με ενδιαφέρει ο τόπος μου, μιας και τα παιδιά μου  - που τώρα είναι μαθητές  - θα επιθυμούσα να τα δω να ευημερούν και να προκόβουν στη γενέτειρά τους απαρτιζόμενοι από μια γενιά ενεργών πολιτών.
Αγαπητέ Πρόεδρε, παραδίδω λοιπόν στα χέρια σου, την έδρα μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, μην επιλέγοντας φυσικά την ανεξαρτητοποίηση, γιατί αφ’ ενός αυτό αντίκειται στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και την προσωπικότητά μου και αφ’ ετέρου δεν θα ήθελα επ’ ουδενί να διακόψω την ομαλή λειτουργία του Δήμου μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσας Δημοτικής αρχής.
Αναμφίβολα μέσα σε λίγες γραμμές δε χωρούν τα αμέτρητα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  πρωτίστως στον κόσμο που με στήριξε και μου έδωσε την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας όπως και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς  τους συναδέλφους μου και τις υπηρεσίες του Δήμου που 8 και πλέον χρόνια είχαμε μια αγαστή συνεργασία.
Καταλήγοντας, δεν μπορώ παρά να μην ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ αν κάποιους μπορεί να στεναχώρησα όλο αυτό το διάστημα, μα γνώμονας και κριτήριο μου είναι η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, και ένα μεγαλύτερο ΣΥΓΓΝΩΜΗ για ότι ενδεχομένως δεν πρόφτασα να ολοκληρώσω»

Με εξαιρετική τιμή
Κωνσταντίνος Λ. Χαρακλιάς
Δημότης Αρταίων

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top