Σε συνέντευξή του, σε περιφερειακό ραδιόφωνο, ο Δημαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει σαν έργο μετρήσιμο, για τον ίδιο, τη δημοπράτηση του ΞΕΝΙΑ, για βιβλιοθήκη, ωδείο κλπ, που θα γίνει τις… «επόμενες ημέρες», κόντρα στις θελήσεις της τοπικής κοινωνίας, που σε ποσοστό 80%, ζητά την τουριστική του αξιοποίηση.

Επιμένεις δήμαρχε στη λάθος επιλογή, με την οποία, στερείς την τοπική οικονομία από μια σημαντική πηγή εσόδων και γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια τις θελήσεις των αρτινών πολιτών.
Γίνεσαι ουρά των κομματικών ιδεοληψιών μιας μικρής μερίδας (10 – 15 ατόμων) «προοδευτικών» της περιοχής μας, που πάντα αντιδρούν σε ότι θετικό πάει να γίνει στην πόλη μας.
Με την μεγάλη σου «ΨΕΥΤΙΑ» ότι θα χαθούν τα 12 εκατομμύρια που εξασφάλισες για τη… βιβλιοθήκη σου.
Αυτά τα χρήματα ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ, με τροποποίηση της μελέτης και το γνωρίζεις πολύ καλά!
Αλήθεια δήμαρχε, μπορείτε να μας πείτε πόσους επισκέπτες είχε η Δημοτική Βιβλιοθήκη τα πολλά χρόνια που λειτουργεί, ώστε να χρειάζεται «ΜΕΓΑΡΟ» για να στεγαστεί;
Θα σας πούμε εμείς και μετά γνώσεως:
Κατά μέσο όρο ούτε δύο άτομα την… εβδομάδα!!!
Και για αυτά τα 2 άτομα χρειάζεται να «θυσιαστεί» το ΞΕΝΙΑ;
Και τα ευρωπουλάκια δήμαρχε που «εξασφάλισες» για αυτό το «μετρήσιμο» (!!!) έργο σου, στις τσέπες εργολάβων θα πάνε και σε… τσέπες, ενδεχομένως κάποιων… «πονηρών»!
Και δεν βρίσκεσαι σε κόντρα μόνο με την τοπική κοινωνία, αλλά και με το κόμμα σου, τη Ν.Δ., με τον κόσμο των αρτινών Νεοδημοκρατών που σε ανέδειξαν Δήμαρχο Αρταίων.
Ναι Δήμαρχε, το «έργο» σου για το ΞΕΝΙΑ, είναι μετρήσιμο, αλλά… ΑΡΝΗΤΙΚΑ μετρήσιμο!

Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top