Το οδικό δίκτυο σε κάποια χωριά του Δήμου Αρταίων, βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και παρά τις συνεχείς οχλήσεις των κατοίκων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και το δήμαρχο ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, η ανταπόκριση είναι «άκρα του τάφου σιωπή».

Αναφερόμαστε στην Τοπική Κοινότητα Στρογγυλής της Δημοτικής Ενότητας ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ του Δήμου Αρταίων,  όπου καμία μέριμνα δεν έχει υπάρξει όλα αυτά τα χρόνια με αποτέλεσμα να διατηρείται η απαράδεκτη αυτή κατάσταση.
Άθλιοι δρόμοι στον συνοικισμό, άθλιο οδικό δίκτυο από την Στρογγυλή μέχρι τον Αγ. Σπυρίδωνα όπου καθημερινά σχολικό λεωφορείο μεταφέρει μαθητές δημοτικού και γυμνασίου του χωριού, άθλιο οδικό δίκτυο επίσης, από τη Στρογγυλή προς την Πέτρα.
Λακκούβες και διαλυμένο οδόστρωμα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες συνθέτουν μία αποκαρδιωτική εικόνα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής καθημερινά και ταυτόχρονα εγκυμονεί ο κινδύνος να προκληθούν ζημιές σε ΙΧ, ακόμα και θανατηφόρα ατυχήματα.
Εικόνες εγκατάλειψης εμφανίζουν επίσης και αθλητικές υποτίθεται υποδομές, όπως το γήπεδο ποδοσφαίρου και το γήπεδο μπάσκετ του χωριού όπου καθημερινά μικρά παιδιά προσπαθούν να αθληθούν και να περάσουν την ώρα τους.
Η Δημοτική μας Αρχή και ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης που συχνά – πυκνά μας υπενθυμίζει την πολύ καλή δουλειά που κάνει με τις ασφαλτοστρώσεις και την πίσσα στα χωριά, τι έχει να πεί για τις εικόνες αυτές;
Τι έχει να πει για αυτή την κατάντια;

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ


 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top