Εκτός του νέου οικοσυστήματος του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, αν και οι μετοχές της στο εσωκομματικό χρηματιστήριο ήταν και παραμένουν  υψηλές.

Η συμμετοχή της στην εκλογική επιτροπή προφανώς δεν κρίθηκε ωφέλιμη για τη μάχη των δεύτερων και καθοριστικών για το μέλλον αυτού του κόμματος, εκλογών της 25ης Ιουνίου.
Στη νέα αυτή «ομάδα κρούσης» δεν «χώραγε» η κα Γεροβασίλη παρά το γεγονός ότι επικοινωνιακά ήταν από τα ελάχιστα πρόσωπα αυτού του χώρου, που δεν έπεσαν τουλάχιστον σε γκάφες, ικανές να τον ζημιώσουν εκλογικά.
Και ενώ ήταν από τα πιο ευνοημένα και σκανδαλωδώς προβεβλημένα πρόσωπα της Προεδρικής Ηγεσίας και προσωπικά του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, έμεινε εκτός, ενώ εντός πέρασαν άλλα που δεν τα γνωρίζουν ούτε οι μανάδες τους!
Χαρακτηριστικά παραδείγματα: Μια Βορειοηπειρώτισσα με ειδίκευση στην πληροφορική, ένας Κενυάτης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, μια που διακρίθηκε στην Ρομποτική, κάποια άλλη για την Ενεργειακή Μετάβαση και άλλες εξίσου «τρανταχτές» αξίες.
Και όλα αυτά 25 ημέρες πριν την επόμενη εκλογική δοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία παίζει μονά – ζυγά την πολιτική του επιβίωση.
Αλλάζουν το «περιτύλιγμα» και περιμένουν… σωτηρία;
Με κάτι τέτοια, πώς να μην ονειρεύεται το ΠΑΣΟΚ τις παλιές του δόξες;

Τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής:

-    Ράνια Σβίγκου
-    Πόπη Τσαπανίδου
-     Αλέξης Χαρίτσης
-     Κατερίνα Νοτοπουλου
-    Ράνια Θρασκιά
-    Κώστας Ζαχαριάδης
-    Διάνα Βουτυράκου
-    Νικόλας Φαραντούρης
-    Διονύσης Τεμπονέρας
-    Ευάγγελος Αποστολάκης
-    Γρήγορης Θεοδωράκης
-    Χάρης Μαμουλάκης
-    Έφη Αχτσιόγλου
-    Αθηνά Λινού
-    Δημήτρης Λυριτσής
-    Τζένη Λειβαδαρου
-    Κινυούα Μάινα Νικόδημος
-    Μακρίνα- Βιόλα Κώστη
-    Γιώργος Χουλιαράκης
-    Γιώργος Καραμέρος

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top