Πάλι θα γίνουμε κακοί εμείς του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ με τον νύν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Και πώς να μην γίνουμε όταν διαβάζουμε στο νέο Δημοτικό του Πρόγραμμα, να λέει για το θέμα αυτό: «… Είμαστε ένα βήμα πριν μπεί ο ανάδοχος και ξεκινήσουν οι εργασίες το 2023… Το ΞΕΝΙΑ μπορεί στο μέλλον να πάρει και άλλες χρήσεις(!!!) Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν(!!!)…».
Τα θαυμαστικά εννοείται είναι δικά μας.
Όμως στο Δημοτικό Συμβούλιο, αρχές του περασμένου Ιουνίου και μετά από σχετική ερώτηση του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ, είχε πεί ότι: «… μετά τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, θα αναζητήσει λύση (!!!) σε πλαίσια άμεσης ολοκληρωμένης τουριστικής αξιοποίησής του».
Και ακόμα είπε: «Μόλις σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση, θα έρθει το θέμα (εκ νέου) για λήψη σχετικής απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο (κάτι που ποτέ δεν έγινε) και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Αθήνα και με προσωπικές παραστάσεις του, αλλά και άλλων παραγόντων, θα διεκδικήσουν αλλαγές των σχεδίων αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ».
Αυτά τον Ιούνιο. Τον Αύγουστο ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ απευθύνει στους αναγνώστες του το ερώτημα: «Θα τηρήσει αυτή την υπόσχεση ο κος Δήμαρχος;».
Η απαντήσεις που δεχτήκαμε ήταν αρνητικές στο σύνολό τους και άκρως υβριστικές.
Δεν τις καταχωρήσαμε με την ελπίδα, έστω και την τελευταία στιγμή, να «συνέλθει» ο κος Τσιρογιάννης και να κάνει το σωστό.
Πέσαμε έξω!
Τα «καμώματα» του κου δημάρχου για αυτό το θέμα μας τρελαίνουν.
Τέτοια ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ δεν την περιμέναμε, τέτοια ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ούτε που την φανταζόμασταν.
Παραβιάσαμε την υπόσχεσή μας ότι ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ θα έμενε εκτός των προεκλογικών αντιπαραθέσεων, για λόγους αρχής, αλλά στην περίπτωση δεν αντέξαμε!
Δήμαρχε μας, η εμμονή σας σε αυτό το λάθος σας, ευχόμαστε να μην είναι το μοναδικό που θα σας στοιχίσει.
Τίποτε άλλο!

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top