Μετά την αιφνιδιαστική και ηχηρή παρέμβαση «βόμβα» του πρώην πρωθυπουργού ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ περί νέων εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι «λευκή επιταγή» τριετίας στον Κασσελάκη, μήπως ανοίγει και ο δρόμος για πρωταγωνιστικό ρόλο της βουλευτή Άρτας Όλγας Γεροβασίλη;

Καθόσον είναι το μόνο κορυφαίο στέλεχος αυτού του χώρου που δεν το «αγγίζει» κανένα ψεγάδι, τόσο για την κομματική του συμπεριφορά όσο και για την πολιτική του συνέπεια στο χώρο της Αριστεράς.

Το δε γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι δεν θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία, πολλά οδηγούν και προς την κατεύθυνση της κας Γεροβασίλη, ως μεταβατική πρόεδρος και γιατί όχι και για διεκδικήτρια της προεδρίας, απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως και να χει η Όλγα Γεροβασίλη είναι το κυρίαρχο πρόσωπο των ημερών της τελευταίας και σημερινής κρίσης του ΣΥΡΙΖΑ, που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες να ηγηθεί αυτού του κόμματος.
Πριν από λίγο στην εναρκτήρια ομιλία του στο 4ο συνέδριο του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης έριξε «το γάντι»: «Πάμε σε εκλογές για ανανέωση ή εκλογή νέου προέδρου. Βρείτε μου αντίπαλο!».

 

«Π»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top