Το ένα λάθος μετά το άλλο. Κάθε μέρα ίδια και απαράλλακτη.  Λές και η σημερινή κυβέρνηση [η κυβέρνηση του 1/3] βγάζει τα απωθημένα της στην Ελληνίδα και στον Ελληνα.

Εμπρός στην περίπτωση η νύν κυβέρνηση, να συνεχίσει τα λάθη, θα ήταν καλύτερο, να τείνει χείρα Εθνικής συνεννόησης πρίν να πέσει εντελώς η νύκτα και είναι πολύ αργά.  Το παιγνίδι λέγεται εγωισμός… όποιος κερδίζει… χάνει.
κ. Πρωθυπουργέ είμαι βέβαιος ότι ΣΗΜΕΡΑ πολύ θα θέλατε να γίνεται αυτό που ήσασταν, τότε, που θέλατε, να γίνεται αυτό, που είστε τώρα.... Φαίνεται όμως ότι ο εγωισμός σας, θα κοστίσει πολλές χαμένες γενιές για την Πατρίδα και θα μείνετε στην Ιστορία ως ο εγωιστής γίγαντας.
Και εσείς, οι αντιπολιτευόμενοι [της πλειοψηφίας των 2/3]… Μπορεί πράγματι απέναντι στον εγωισμό, να δείχνουμε κατανόηση αλλά λαμβάνουμε και τα μέτρα μας. Η Ελλάδα που ονειρευόμαστε να μεγαλουργεί… δεν αντέχει άλλο την ανεπιτηδειότητα των συγκυβερνώντων με τα πισωγυρίσματα μίσους. Δεν αντέχει άλλες Εθνικές υποχωρήσεις, δεν αντέχει ούτε το 4ο μνημόνιο χωρίς την παραμικρή ανάπτυξη.  

 

Δημήτριος Λ & Π Λαμπράκης
Δικηγόρος Αρτας. Μέλος Ν.Δ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top