Είναι η πολλοστή φορά που το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τότε δηλ. που μπήκαμε σε αυτοδιοικητική προεκλογική περίοδο, που ο εν ενεργεία Δήμαρχος του Δήμου μας, χρησιμοποιεί την συνηθισμένη αποστολή των λογαριασμών του νερού στους συμπολίτες μας, για να εσωκλείει φυλλάδιο με ξεκάθαρο προεκλογικό χαρακτήρα.

Και πως θα μπορούσε να μην έχει τέτοιο  διαφημιστικό προεκλογικό χαρακτήρα, όταν,
1) αυτό συμβαίνει σε συγκεκριμένη περίοδο λίγους μήνες πριν τις εκλογές
2) το ύφος και η εμφάνιση του φυλλαδίου είναι σαφώς δομημένα με πολιτικό διαφημιστικό χαρακτήρα
3) ακολουθείται από προσωπικό πολιτικό μήνυμα, που υπογράφει ο ίδιος και που ξεπερνάει τα στενά ενημερωτικά όρια και δομείται με προεκλογική συνθηματολογία και εκφραστική δομή.
 4) ιδιαίτερα όταν κάποια από τα "διαφημιζόμενα" ως "συντονισμένη προσπάθεια εδώ και 4 χρόνια του Δήμου μας", αφορούν έργα ενταγμένα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) της κυβέρνησης, όπως η γεφύρωση του Αράχθου, η διευθέτηση της κοίτης του, κ.α.
Άρα, λοιπόν, προκύπτει ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα, σοβαρό θεσμικό θέμα παρέμβασης στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας, για το οποίο ήδη πρόσφατα και δημόσια έντονη κριτική εκφράστηκε, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου, αλλά και οι συμπολίτες μας, που δεν "τρώνε κουτόχορτο", επιεικώς "μειδιούν".
Και παρ'όλα αυτά, το "εγχείρημα" συνεχίζει "ακάθεκτα".
Έτσι, λοιπόν, κε Δήμαρχε, κι επειδή, εκτός από το θεσμικό υπόβαθρο του ατοπήματος, υπάρχει και ο πολιτικός πολιτισμός αλλά και η ευθύνη απέναντι στην αξιοπρέπεια της συνείδησης των πολιτών του Δήμου μας,
σεβαστείτε, και, επιτέλους, σταματήστε το!

                                                                        

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια
                             υποψήφια δήμαρχος Άρτας, επικεφαλής "Δημοτικής Αναγέννησης"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top