Η πολιτευτής της ΝΔ εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου σε απάντηση αντίστοιχου του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας:

Αντιλαμβάνομαι την ενόχληση και την σπουδή σας να εκδώσετε ανακοίνωση – απάντηση στο άρθρο μου με τίτλο «ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΡΤΙΝΩΝ», που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στην εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΡΤΑΣ. Τα ερωτήματα που τέθηκαν είναι πολύ σοβαρά! Δυστυχώς όμως, αν και σπεύσαντες, όπως ακριβώς είχα προβλέψει και στο άρθρο μου, η ανακοίνωση σας βρίθει αοριστιών και ουδέν συγκεκριμένο αναφέρει επί των ερωτηθέντων.

Η πραγματικότητα όμως είναι αναντίρρητη. Η Κυβέρνησή σας βρίσκεται στην εξουσία τέσσερα ολόκληρα χρόνια, κάτι που έχει να συμβεί στην πολιτική σκηνή της Χώρας μας από το 2004. Εάν είχατε σπείρει όσα θετικά αναφέρετε,  έπρεπε να τα θερίζουμε τώρα οι Αρτινοί. Επομένως, οι  εξαγγελίες σας για ένα δήθεν καλύτερο μέλλον που έρχεται, μόνο ως προεκλογικές υποσχέσεις, αντίστοιχες του παρελθόντος, μπορεί να ληφθούν υπόψη.
Δεν μου προκαλεί έκπληξη δε ότι παραβλέπετε την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νομός, τη φτώχεια και την ανεργία. Είστε κάτοικοι Άρτας, ενδιαφερόμενοι πρωτίστως για την κομματική σας διάσωση. Η Κυβέρνησή σας σύντομά θα κριθεί, όπως και κάθε άλλη στο παρελθόν. Θα κριθεί από τον ελληνικό λαό για τα ψέματα, τις φρούδες ελπίδες και τις παραλείψεις σας.
Περαιτέρω, και όσον αφορά την ενημέρωσή μου από εσάς για τα ζητήματα και προβλήματα του τόπου μας, μην ανησυχείτε! Σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι απαραίτητη, διότι φροντίζω να τη λαμβάνω από τους ίδιους τους Αρτινούς, όσα χρόνια πολιτεύομαι, στην πόλη και τα χωριά του νομού, τα οποία επισκέπτομαι ανελλιπώς, και στα οποία παρεπιμπτόντως δεν έχω συναντήσει κατά την τελευταία τετραετία που κυβερνάτε κανέναν εκπρόσωπό σας.
Σας ενημερώνω δε, διότι προφανώς δεν το γνωρίζετε, ότι το σπίτι μου είναι στην Άρτα, όπου ψηφίζω ανελλιπώς από όταν απέκτησα εκλογικό δικαίωμα, και όπου πολιτεύομαι τα τελευταία χρόνια. Το αναφέρω μόνο προς γνώση σας, γιατί κατ’ ουσίαν η αγάπη, το ειλικρινές ενδιαφέρον και η γνώση των προβλημάτων δεν μετρούνται με τη διεύθυνση που δηλώνει κανείς στη φορολογική του δήλωση. Κάπως έτσι άλλωστε υποθέτω ότι σκέφτηκε και ο Πρόεδρος σας και Πρωθυπουργός, όταν πολιτεύτηκε ως υποψήφιος στην Άρτα το 2015.
Και τέλος, δεν θα έπρεπε να ξεχνάτε, ότι στη δημοκρατία που τόσο ευαγγελίζεστε κατ’ επιλογήν, έχω δικαίωμα ως πολίτης και πολιτευτής της αντιπολίτευσης να ασκώ κριτική, κάτι το οποίο θα συνεχίσω να κάνω, όσο και να ενοχλούν τα γραφόμενά μου».   

ΣΗΜΕΙΩΣΗ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»: Θέση για την σχετική απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, θα πάρει τις επόμενες ημέρες και ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» και θα είναι ανάλογη της συμπεριφοράς αυτής της οργάνωσης, απέναντί μας, την οποία χαρακτηρίζουμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και προσβλητική της νοημοσύνης όλων των αρτινών.
   

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top