Ο ζωή ήταν δύσκολη και άδικη για την ίδια.

Με δύο «κακοήθειες», η μία στα 19 της χρόνια και η άλλη στα 38 της, με 7 χειρουργεία στο ενεργητικό της, τυχερή στην ατυχία της, η πρόληψη και στο αρχικό στάδιο την σώζει και τις δίνει περισσή δύναμη, της δίνει και σκοπό στη ζωή της, για προσφορά στα κοινά της περιοχής της.
Είναι η ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ) ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, γεννημένη και μεγαλωμένη στον Λουτρότοπο Άρτας. Για πολλά χρόνια αγρότισσα και λόγω της ασθένειάς της, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Νοσηλευτική, για προσφορά στην υγεία και σε εκείνους που την έχουν ανάγκη.
Είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δήμου Νικ. Σκουφά στην Δ.Ε. Αράχθου, με τον συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟ.
Το προσωπικό της μήνυμα, βαθιά ανθρώπινο και υπεύθυνο:
«Τα προβλήματα της καθημερινότητας μας απασχολούν όλους, γιατί επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα της ζωής μας. Θα αγωνιστούμε για αυτά. Δίνουμε το παρόν δίπλα στα προβλήματα του αγρότη και του κτηνοτρόφου, κάθε εργαζόμενου, δίνουμε το παρόν σε ότι απασχολούν τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας. Προσφέρουμε τη στήριξή μας σε όλους τους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη. Ενώνουμε τα χέρια μας αλυσίδα, ισότιμα και με αλληλεγγύη, διότι μόνο ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Β.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top