Μια ακόμη εκλογική μάχη φτάνει σιγά σιγά στη γραμμή του τερματισμού. Οι συμπολίτες μας είναι αυτοί που θα αποφασίσουν ,αυτοί που θα απαντήσουν στα κρίσιμα ερωτήματα. Η ιστορική μας πόλη η Άρτα τα τελευταία 13 χρόνια κινείται μέσα στη μιζέρια ,στην αφάνεια και στον αστερισμό του παρασκηνίου και των εφήμερων υποσχέσεων.

Τα αναρίθμητα φυσικά πλεονεκτήματα του Νομού μένουν μόνο στη θεωρία και δεν υλοποιούνται όρος όφελος των πολλών. Εκατοντάδες καλλιεργήσιμες εκτάσεις παραμένουν αναξιοποίητες,με την οριοθέτηση και την διευθέτηση της κοίτης του Αράχθου να καθυστερούν χαρακτηριστικά.
Πρόκειται για ένα κορυφαίο έργο, τεράστιας σημασίας τόσο για την αντιπλημμυρική προστασία της Άρτας, όσο και για την οικιστική αλλά και τη γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής μας. Η στατικότητα της γέφυρας διέλευσης αυτοκινήτων στην Άρτα  αμφισβητείται σύμφωνα με έγκυρα στοιχεία και τρέμουμε στην ιδέα του τι μπορεί να γίνει. Η δημιουργία ενός σύγχρονου Διοικητηρίου έμεινε στα χαρτιά,  με αποτέλεσμα  δεκάδες υπηρεσίες της περιφερειακής αρχής να μένουν διάσπαρτες.
 Είναι τόσο χτυπητά αυτά τα προβλήματα , που αναδεικνύουν την ένδεια της παρούσας περιφερειακής αρχής. Ένδεια που έχει γίνει συνώνυμο του Γενικού Νοσοκομείου της Άρτας που μέρα με τη μέρα συρρικνώνεται και υποβαθμίζεται.Κάποιος πολύ εύκολα θα πει "Και εσείς θα τα φτιάξετε;". "Ναι!!!" τού απαντώ θέτοντας τις βάσεις για να τα φτιάξουμε. Βάσεις που δεν θα αφορούν μόνο το χαλίκι και την πίσσα ,αλλά την προοπτική για να γίνουν έργα  πνοής,καθώς η πραγματικότητα μας ξεπερνά ήδη.
Καλώ όλες τις Αρτινές και τους Αρτινούς να στηρίξουν το συνδυασμό "Ήπειρος Όλον " - Τόπος να ζεις με επικεφαλής τον Στέφανο Ζούμπα.
Να δώσουν φωνή σε ανθρώπους της καθημερινότητας ,σε ανθρώπους που είναι κοινωνοί των δεκάδων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν .Ο συνδυασμός στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής. Ένα ΠΑΣΟΚ που έχει χαράξει το δικό του στίγμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ένα ΠΑΣΟΚ που στην Άρτα έχασε την 3η έδρα λόγω της μείωσης του πληθυσμού (αλήθεια τί κίνητρα υπάρχουν για τα νέα ζευγάρια;) ,ένα ΠΑΣΟΚ που μετά από 49 χρόνια δεν έχει το δικό του υποψήφιο στο Δήμο Αρταίων ,αλλά δηλώνει παρών μέσα από την Περιφέρεια για όλο τον Νομό.Το κάλεσμα απευθύνεται σε κάθε πολίτη που επιθυμεί να σταθεί δίπλα μας.
Δεν φέρουμε κανένα μαγικό ραβδάκι.  Εργάζομαι ως εκπαιδευτικός και έχω μάθει να χτίζω,να δημιουργώ ,να αμφισβητώ και να κάνω αυτοκριτική. Αυτά τα βήματα ακολουθώ και στην πολιτική. Στις 8 Οκτώβρη οφείλουμε να αναλάβουμε την όποια ευθύνη μάς αναλογεί,να βρεθούμε ,να συμφωνήσουμε ,να διαφωνήσουμε.Να αλλάξουμε!!!Να μετατρέψουμε την απογοήτευση σε δύναμη δημιουργίας. Να ανατρέψουμε τη μιζέρια και τη συντήρηση που κρατάνε τον Νόμο Άρτας αλλά και την Ήπειρο στο μαρασμό. Είναι στο χέρι μας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top