Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές της 9 του Ιούνη.

Λίγες μέρες, λίγες ώρες, λίγες στιγμές για τη μεγάλη αυτή εκλογική αναμέτρηση που για άλλους είναι μία σοβαρή εκλογική διαδικασία, για άλλους μια χαλαρή ψήφος, για κάποιους νά στείλουν το μήνυμα και για πολλούς μια εκλογική διαδικασία χωρίς σημασία.
Όμως είναι εκλογές όλης της ευρώπης πολύ σοβαρές που θα σηματοδοτήσει την ευρωπαϊκή πορεία της Ευρώπης,των κρατών πού μετέχουν στην ευρωπαϊκή ένωση και ιδιαίτερα της Ελλάδος.
Όσο πλησιάζει ο καιρός τόσο και πιο πολύ εντείνεται η συζήτηση για τις ευρωεκλογές και όσο πλησιάζει η ώρα της απόφασης βλέπουμε τους υποψηφίους των κομμάτων πού διεκδικούν την ψήφο των πολιτών.
Και βλέποντας τους υποψηφίους των κομμάτων τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε όλοι  ότι για μία ακόμη φορά το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι πιο ποιοτικό, πιο δυνατό, ποιο σύγχρονο και με πολιτικά, κοινωνικά και χαρακτηριστικά προσφοράς και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που δίνουν τη μάχη σε όλη την Ελλάδα , από πόλη σε πόλη, από χωριό σε χωριό, από σπίτι σε σπίτι παλεύουν απέναντι σε αδέξιους και αμήχανους υποψήφιους  χωρίς προτάσεις οι οποίοι προτάσσουν την  Life style υποψηφιότητα.
Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ καλούνται πραγματικά να παλέψουν για μία καλύτερη Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη με προτάσεις για την ανεργία, την για την ακρίβεια, για την εργασία , για την κατοικία.
Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ αγωνίζονται για την άδικη φορολόγηση που στραγγαλίζει τους αδύναμους ,τούς μισθωτούς και τους συνταξιούχους ,τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις την στιγμή που η ακρίβεια κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.
Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα, οι ευρωεκλογές είναι μία ευκαιρία για να στείλουν οι Έλληνες πολίτες ένα μεγάλο μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τις δυνατότητες να αλλάξει τις ανισότητες, το ΠΑΣΟΚ έχει τη δύναμη να αλλάξει σελίδα για την Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να μπει σε κυβερνητική τροχαία.
Στις 9  του Ιούνη μας δίνεται η ευκαιρία να στείλουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες το ισχυρό μήνυμα για την δικαιοσύνη, το κοινωνικό κράτος, την παιδεία, την υγεία.
Στις 9 του Ιούνη είναι μία ευκαιρία να φέρουμε το φρέσκο αέρα της πολιτικής που θα βγάλει τη χώρα μας από τα αδιέξοδα που την έχουν εγκλωβίσει οι πολιτικές της Ν.Δ.
Στις 9 του Ιούνη παίρνουμε πίσω την αξιοπρέπειά μας.
Όσο πιο ισχυρό είναι το ΠΑΣΟΚ, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η δημοκρατία και ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου.
Στις 9 του Ιούνη ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και τους υποψηφίους ευρωβουλευτές τού ΠΑΣΟΚ.

Άλκης Παπαχρηστάκης
Περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου.
Αντιπρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικών Θεμάτων Περιφέρειας Ηπείρου.
Αναπληρωτής Γραμματέας Τομέα Αθλητισμού ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής.



ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top