Με μια μεγάλη, δυναμική και με παλμό εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού μας “Μαζί για τον Πολίτη” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Ζυγούρη.

Παράλληλα, έγινε και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει το Δήμο Ζηρού στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Στην ομιλία του ο κ. Ζυγούρης επεσήμανε την ανάγκη για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Ζηρού, μετά από 9 χρόνια, ενώ στάθηκε στην ορμή που υπάρχει απο τους πολίτες του Δήμου για αλλαγή της κατάστασης και την έναρξη μιας νέας εποχής, στην οποία ο Δήμος και οι δημότες του θα είναι σε πρώτη προτεραιότητα.

To πρόγραμμα

Ο κ. Ζυγούρης ανέφερε τα βασικά σημεία του προγράμματος του Συνδυασμού το οποίο έχει καταρτιστεί και συνδιαμορφωθεί με την κοινωνία του Δήμου Ζηρού.

Τα σημεία είναι:

- Καθημερινότητα
- Ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ των χωριών
- Πρωτογενής τομέας
- Περιβάλλον και Ενέργεια
- Τουριστική αξιοποίηση συγκεκριμένων τοποσήμων του Δήμου
- Δήμος με Πολιτιστική Ταυτότητα
- Δίπλα στην επιχειρηματικότητα με πράξεις
- Δήμος Στήριγμα  στον Πολίτη
- Πολιτική Προστασία προς όφελος των Δημοτών


“Το πρόγραμμά μας είναι το δικό μας συμβόλαιο μαζί σας. Και αυτό το συμβόλαιο το υπογράφουμε ΜΑΖΙ! Αυτή η νέα σελίδα που έχει ανάγκη ο τόπος μας, ξεκινά με 172 υπογραφές και θα ολοκληρωθεί από την πρώτη κιόλας Κυριακή με χιλιάδες ακόμη υπογραφές!” ανέφερε ο κ. Ζυγούρης.

“Επιλέξαμε και καταρτίσαμε”

Μιλώντας για το ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται απο 172 υποψήφιους και υποψήφιες επεσήμανε: “Δεν είμαστε μόνο 172… Είμαστε χιλιάδες. Και είμαστε εδώ για την επόμενη ημέρα του Δήμου. Είχα την ευτυχία και τον ευχάριστο πονοκέφαλο, μαζί με τους συνεργάτες μου, να επιλέξουμε…  Σε μια εποχή που οι περισσότεροι υποψήφιοι αιρετοί προσπαθούν να συμπληρώσουν, εμείς καταρτίζουμε και επιλέγουμε.  Άξια και ικανά στελέχη… Ανθρώπους της κοινωνίας που ζητούν το απλό και κατανοητό:  Κάτι διαφορετικό, κάτι νέο, μια νέα πνοή στα τοπικά μας πράγματα”.

“Εν έτει 2023 και οσονούπω 2024, ο Δήμος Ζηρού εξακολουθεί να είναι ένας Δήμος των ΔΕΝ… ΔΕΝ έχει καταστεί κόμβος της Ηπείρου, αν και γεωγραφικά είναι στο κέντρο της, ΔΕΝ έχει γίνει κατορθώσει να κρατήσει τον κόσμο ιδιαίτερα το νέο στα όριά του, ΔΕΝ έχει μια καθημερινότητα  φιλική προς τον Δημότη, το αντίθετο μάλιστα, ΔΕΝ έχει γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ Φιλιππιάδας και χωριών που δικαιολογημένα νιώθουν ξεκομμένα, ΔΕΝ έχει αξιοποιήσει την δύναμη του Θεσπρωτικού, ΔΕΝ έχει αξιοποιήσει το διαμάντι της Λίμνης Ζηρού, σε μια εποχή που το περιβάλλον πρέπει να είναι σε πρώτη προτεραιότητα, ΔΕΝ έχει λύσει βασικά προβλήματα υδροδότησης, ΔΕΝ έχει σταθεί με πράξεις δίπλα στην πραγματική οικονομία και στον πρωτογενή τομέα. Αν και δεν θέλουμε  να είμαστε η αυριανή Δημοτική Αρχή των ΔΕΝ…, λέμε και ένα ακόμη ΔΕΝ… ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Και αυτό το βλέπουμε καθημερινά γύρω μας. Σε όλες μας τις συζητήσεις, στις επισκέψεις, σαν συνδυασμός αλλά και κατά μόνας. Ο κόσμος θέλει την αλλαγή,  θέλει αξιοπρέπεια, θέλει να πάμε ΜΑΖΙ!” ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Ζυγούρης.




ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top