Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες, σήμερα Δευτέρα 17 Απριλίου, στο εργοστάσιο ζωοτροφών LAKY, θυγατρική εταιρία της βιομηχανίας αλλαντικών Β.Ι.Κ.Η., στην Ν. Κερασούντα της Πρέβεζας, προκαλώντας τεράστιες και ανυπολόγιστες ζημιές στις δύο επιχειρήσεις που ανήκουν στην οικογένεια Παπαγιάννη, από την Άρτα.

Η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για τεράστιες ζημιές στις εν λόγω βιομηχανίες.
Και η μεγάλη ειρωνεία: Την προηγούμενη της πυρκαγιάς, την ημέρα του Πάσχα η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», είχε δισέλιδο αφιέρωμα στη Β.Ι.Κ.Η. με τον εντυπωσιακό τίτλο «ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ», στο οποίο μνημονεύονταν ένας στίχος τραγουδιού, που λέει« ΖΩΗ ΘΑ ΠΕΙ ΕΦΤΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΟΚΤΩ».
Και η Β.Ι.Κ.Η. «έπεσε» επτά φορές, «σηκώθηκε» οκτώ και τώρα με την πυρκαγιά, ξαναπέφτει πάλι, μόλις επέστρεφαν στα κέρδη, ενώ πριν βρισκότανε στα πρόθυρα της πτώχευσης.
Στο ίδιο δημοσίευμα ο Διευθύνων Σύμβουλος ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, προανήγγειλε αύξηση των πωλήσεων, προώθηση νέων προϊόντων, μεγάλη ‘εμφαση στο κλάδο των ζωοτροφών, μέσω της LAKY, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.
Ευχόμαστε από καρδιάς, να ξανασηκωθεί, γιατί είναι από τις λίγες ηπειρώτικές βιομηχανίες που τιμούν την περιοχή μας, αλλά και τη χώρα μας.

                                                                                        

                                                                                                        «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top