Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής μοτοποδηλάτων, οι οποίες έγιναν το βράδυ της 25/06/2022 σε περιοχές της Άρτας. 

Για τις υποθέσεις αυτές ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ανήλικων ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανήλικοι, αφού αφαίρεσαν τα μοτοποδήλατα, στη συνέχεια τα εγκατέλειψαν σε διαφορετικά σημεία της πόλης της Άρτας, όπου βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες. 

 

Οδηγούσε κλεμμένο μοτοποδήλατο

Συνελήφθη τις (29-06-2022) το βράδυ στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και κλοπή. 

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να οδηγεί μοτοποδήλατο, το οποίο είχε κλαπεί τον Μάρτιο του 2021 από περιοχή της Άρτας, ενώ επιπλέον στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης καθώς και των απαιτούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη διαμονή του στη χώρα.

Το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. 

 

Εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι 

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας κλοπή, η οποία έγινε τις (29-06-2022)  το μεσημέρι σε περιοχή της Άρτας. 

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. 

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, η κατηγορούμενη εισήλθε σε σπίτι ηλικιωμένου, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό -400- ευρώ, ενώ τράπηκε σε φυγή όταν έγινε αντιληπτή από εκείνον. 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top