* Κεντροαριστερή πρωτοβουλία στην Άρτα, για Κεντροαριστερό μέτωπο κατά του Χρήστου Τσιρογιάννη!

* Κεντροαριστερά χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ και Κεντροδεξιά χωρίς τη Ν.Δ., είναι σκορδαλιά χωρίς σκόρδο.

* Καθόσον στην Άρτα και μετά τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, εντελώς πολιτικά ανοήτως, έως και βλακωδώς, «επικήρυξε» την ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, την υποψήφια δήμαρχο Αρταίων, την οποία στήριξε σε εκείνες τις εκλογές.

* Κι ενώ η κα Ταπραντζή, για πρώτη φορά στην ιστορία της τοπικής Αριστεράς, πέρασε στο 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών, κι αν δεν υπήρξαν κομματικά παρατράγουδα σε βάρος της, ίσως να κέρδιζε και τη Δημαρχία, αυτοί θεώρησαν κομματικά πατριωτικό, να την αποκηρύξουν και μάλιστα δημόσια, με τις ευλογίες φυσικά της ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, η οποία, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχασε τη λαλιά της, ενώ είναι λαλίστατη και σε περιπτώσεις που δεν χρειάζεται.

* Ποιος λοιπόν, εκτός ΣΥΡΙΖΑ, θα εμπιστευθεί τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, για συνεργασία, ώστε η Κεντροαριστερά να «χτυπήσει» το Δήμο Αρταίων;

* Δεν τον θέλουν ούτε τα κάλαντα να πούνε μαζί, τόσο δεν τον εμπιστεύονται.

* Πάμε τώρα στην ουσία αυτού του θέματος. Πράγματι γίνονται τοπικά κάποιες κινήσεις Κεντροαριστερού στίγματος, αλλά μέχρι στιγμής, όπου αυτές απευθύνονται, οι αντιδράσεις είναι αρνητικές.

* Που σημαίνει, ο ΣΥΡΙΖΑ εκ των πραγμάτων ή θα κατεβάσει δικό του υποψήφιο δήμαρχο, καταδικασμένο ίσως σε αποτυχία… από χέρι ή θα συρθεί πίσω από άλλον υποψήφιο, άλλου πολιτικού χώρου, καταδικασμένο σε αποτυχία και σε αυτή την περίπτωση.

* Από το τοπικό ΠΑΣΟΚ τώρα, υποψήφιος δήμαρχος με τη θηλιά στο λαιμό για «κρεμάλα» κατά τις δικές μας εκτιμήσεις, δεν υπάρχει.

* Διότι το να πας για υποψήφιος δήμαρχος, πρέπει να ξοδέψεις για την «προίκα» σου, πρέπει να ξοδέψεις χρήμα και μάλιστα για σκάτς σπέσιαλ κι όχι για τσιπουράκια… νερωμένα!

* Ποιος λοιπόν από το ΠΑΣΟΚ είναι διατεθειμένος να πετάξει 20, 30, 40, 50.000 ευρωπουλάκια στου Κουτρούλη το γάμο;

* Υπάρχει κανένας, ξέρετε κανέναν;

* Ή μήπως θα τον στηρίξουν άλλοι οικονομικοί παράγοντες, όπως γινότανε τα παλιά «ένδοξα» χρόνια;

* Τώρα αδέρφια θα μου πείτε ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ έχουν σίγουροι την εκλογή τους, ώστε να ξοδέψουν τέτοια ποσά;

* Σίγουρα, με τα τωρινά δεδομένα, είναι… παρασίγουροι!

* Και οι δύο τους δεν έχουν αντιπάλους κι όπως όλα δείχνουν, αυτοί θα είναι εκείνοι στα «δημοτικά αλώνια«, για το Δήμο Αρταίων!

* Διότι μέχρι τα τέλη του προσεχούς Ιουνίου, απομένουν μόνο τέσσερις μήνες.

* Αν αφαιρεθούν και δύο των εθνικών εκλογών, σε δύο μήνες θα βρούν αρχηγό, θα κάνουν συνδυασμό, θα καταρτίσουν ψηφοδέλτιο; Ούτε εκλογές, αθλητικού σωματείου δεν προλαβαίνουν…

* Και τα… μασκαριλίκια μας!

* Αλέξη σου… τόχω! Υπερκέρδη και αισχοκέρδη και στην Άρτα. Τα φρέσκα κρεμμυδάκια, από τέσσερα κομμάτια το ματσάκι, τα κάνανε… τρία!

* Στη Λαϊκή και τα μανάβικα! Και ο Άδωνις σφυράει κλέφτικα! Δεν πάει άλλο! Μας κάνανε Ν.Δ. και Κυριάκος με τα… κρεμμυδάκια!

* Καλές απόκριες!


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top