* Το θέμα του «ΞΕΝΙΑ« θα έχει θετική εξέλιξη και όπως το ζήτησαν σε ποσοστό 80% οι αρτινοί. Μας το είπε κάποιο… πουλάκι!

* Που δεν παίζει το «πουλάκι» του, κατά όπως κάνουν άλλοι, που υποτίθεται, ασχολούνται με τα κοινά, και… τις «καυτές πατάτες» τις αποφεύγουν δια της… σιωπής τους!

* Κοπή πίτας ο υφυπουργός και βουλευτής ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ, με… κοσμοπλημμύρα!

* Κοπή πίτας ο πολιτευτής Άρτας ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, με πλήθος κόσμου.

* Κοπή πίτας από το Δήμαρχο Αρταίων ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ κι έγινε το έλα να δείς!

* Κοπή πίτας από τον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, εμείς κι εμείς!

* Επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του, του υποψηφίου δημάρχου Αρταίων ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ, στην καφετέρια «ΒΥΖΑΝΤΙΟ» κι έγινε η… άλωση από πολλές δεκάδες Νεοδημοκρατών, ΠΑΣΟΚων κλπ. «προοδευτικών δυνάμεων».

* Εκδήλωση που προκάλεσε πολλές συζητήσεις και εύλογες… αϋπνίες στο δήμαρχο Χρ. Τσιρογιάννη.

* Νέα ονόματα υποψηφίων δημάρχων Αρταίων «σκάνε μύτη», άλλα δια των ψιθύρων, άλλα δια τοπικών Μέσων Ενημέρωσης και άλλα από το ράδιο αρβύλα!

* Κατά τα άλλα, η συμπόρευση ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, έμεινε ακριβώς στο… σημείο από το οποίο ξεκίνησε!

* Όπως ακριβώς το είχε προβλέψει ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ». Πολύς ντόρος για το… τίποτα!

* Και ο… Παπαλέξης, κατά πως μας είπε άλλο πουλάκι, που συνήθως δεν παίζει το «πουλάκι» του, βαυκαλίζεται και πάλι για μια ακόμη κάθοδό τους στις δημοτικές εκλογές. Στις… επόμενες!

* Αυτός το θέλει, είναι βέβαιο, αλλά δεν το θέλουν οι… «συνεργάτες» του!

* Και βέβαια και το τοπικό ΠΑΣΟΚ!

* Στο οποίο τοπικό ΠΑΣΟΚ «βλέπουν» το ΧΡΗΣΤΟ ΓΚΟΚΑ, κατάλληλο για υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων, μιας και το… βουλευτιλίκι, έγινε πλέον… όνειρο απατηλό!

* Ο Χρήστος Γκόκας θέλει; Το σκέπτεται ή το εξορκίζει;

* Όμως το μεγάλο πρόβλημα από της διεδρικής το… κάγκελο, βρίσκεται στη Ν.Δ. Άρτας. Ο «κόφτης» ποιόν θα φάει από τους πολιτευτές Στάθη Γιαννούλη και Ντίνο Παπαδημητρίου;

* Κι επειδή οι βουλευτικές εκλογές, προηγούνται των αυτοδιοικητικών, σε τοπικό επίπεδο το ενδιαφέρον περιορίζεται, μόνο στα ποσοστά που θα πάρουν τα κόμματα κι όχι στο ποιοι θα εκλεγούν βουλευτές Άρτας.

* Αυτοί (οι βουλευτές Άρτας) είναι… δεδομένοι και αμετακίνητοι. Είναι… «καταδικασμένοι» να συνεχίσουν να μας εκπροσωπούν και στη επόμενη Βουλή.

* Άρχισαν οι εργασίες για τον OPEN MALL, και στο κέντρο της Άρτας η κυκλοφοριακή… ανωμαλία δεν απαντιέται ούτε σε σκληρές… τσόντες!

* Υπομονή αδέρφια. ΤΟ OPEN MALL, είναι σπουδαίο, αρκεί να σταματήσουμε τα μίζερα και τα ανόητα που ακούγονται αυτές τις ημέρες και μάλιστα και από επαγγελματίες, που ευνοούνται από αυτό το έργο.

* Ένα έργο που σε πρώτο βαθμό ανήκει στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΟΥΛΙΑΡΑ.

* Και πάλι πρόεδρος του «ΣΚΟΥΦΑ» ο φίλος ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΝΤΑΛΟΥΚΑΣ. Άντε και… δήμαρχος!

* Άλλωστε από τον ΣΚΟΥΦΑ ξεκίνησαν τη δημαρχιακή τους καριέρα αρκετοί δήμαρχοι Αρταίων, με πρώτον τον αείμνηστο ΚΩΣΤΑ ΒΑΓΙΑ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top