* Χορός συνεντεύξεων εν όψει βουλευτικών και δημοτικών εκλογών. Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» φιλοξενεί εκείνους τους υποψήφιους που απευθύνονται σε αυτόν, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς και περισσότερο σε εκείνους που τον εμπιστεύονται για την προεκλογική τους παρουσίαση και προβολή!

* Και επειδή για τους αρτινούς οι βουλευτικές εκλογές είναι… «ξενέρωτες» και σχεδόν αδιάφορες, καταφεύγουμε και στις δημοτικές!

* Με δύο ευχάριστες εκπλήξεις για τον υπεύθυνο αυτής της παραπολιτικής σελίδας.

* Η πρώτη αφορά την υποψήφια βουλευτή Άρτας της Ν.Δ. ΦΑΙΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ. Την συναντήσαμε σε γνωστό καφέ της πόλης, είχαμε μια πάρα πολύ ευχάριστη και ουσιαστική κουβέντα μαζί της και διαπιστώσαμε πολιτική ωριμότητα, που σπάνια συναντάμε σε άτομα τόσο νεαρής ηλικίας.

* Από την πλευρά μας τώρα και μέσω δικτύων μας με τα κεντρικά της Ν.Δ., η ΦΑΙΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ διατηρεί πάρα πολλές καλές και χρήσιμες επαφές και σχέσεις, με κορυφαία στελέχη αυτού του χώρου και σε όλες τις κομματικές βαθμίδες, γεγονός που μας εξέπληξε.

* Πάμε και στη δεύτερη ευχάριστη έκπληξή μας. Είναι αυτή της υποψηφιότητας του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων.

* Και ως Τζουμερκιώτης, χαρακτηρίζουμε ευχάριστη έκπληξη την υποψηφιότητα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ, γιατί στον πολύπαθο αυτό δήμο, έγινε «καθεστώς» ο σημερινός δήμαρχος ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΑΚΟΣ.

* Με θητεία που μετριέται με δεκαετίες, ο κ. Χασιάκος έγινε πλέον… κουραστικός! Ότι ήταν να προσφέρει, το έχει προσφέρει, έχει πλέον… «στερέψει»!

* Χρειάζονται νέα πρόσωπα, με νέους στόχους,  με γνώση και εμπειρία, με ικανότητα και αποφασιστικότητα, για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις του.

* Στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων μέχρι σήμερα και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι… μισή ντουζίνα!

* Οι περισσότεροι εκ των οποίων, «κουβαλούσανε νερό» στον Χρήστο Χασιάκο!

* Θέλουμε να πιστεύουμε, ως Τζουμερκιώτες, σε αυτές τις εκλογές, θα κλείσει ο κύκλος του Χρ. Χασιάκου, γιατί δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει.

* Με συνέντευξη της υποψήφιας Δημάρχου Αρταίων ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, έσπασε τα κοντέρ των αναγνώσεων στον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ». Ξεπέρασαν τις 650, σε 24 ώρες.

* Αυτό βέβαια δεν δίνει «αέρα στα πανιά» του συνδυασμού της κ. Ταπραντζή, αλλά σίγουρα είναι ένα θετικό σημάδι για την αποδοχή της στην τοπική κοινωνία.

* Το βέβαιο είναι ο χώρος της Κεντροαριστεράς της Άρτας την ακολουθεί, παρά τις αυτοδιοκητικές «παραφωνίες» του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που δεν λαμβάνει υπόψη του, ότι η κ. Ταπραντζή έχει προσωπική… «προίκα» το 42% του εκλογικού σώματος, των προηγούμενων εκλογών.

* Τώρα όσον αφορά τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους Αρταίων, το ενδιαφέρον όλων περιστρέφεται στα… «δρώμενα» του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ, η υποψηφιότητα του οποίου τάραξε για τα καλά τα «νερά» στο χώρο της Ν.Δ.

* Καθόσον ο νυν δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, κατάφερε με τις πολιτικές του, το… ακατόρθωτο! Να έχει απέναντί του τη Ν.Δ., να έχει στρέψει τη Ν.Δ. εναντίον του!

* Είναι για το βιβλίο Γκίνες!!!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top