* Πήρε το δρόμο του, το αίτημα του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΟΥΛΙΑΡΑ, με το οποίο ζητάει αναστολή πληρωμών οφειλών προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, των καταστηματαρχών και επαγγελματιών του τμήματος που γίνονται τα έργα του Open Mall!

* Πήρε το δρόμο του, με άμεσες ενέργειες του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΥΛΊΟΥ.

* Στάλθηκε σε κάθε αρμόδια Αρχή και με θετική εισήγησή του.

* Αλλά επειδή το εν λόγω ζήτημα αφορά πολλούς αρμόδιους διαφόρων υπουργείων και λόγω προεκλογικής περιόδου, ίσως οι απαντήσεις αργήσουν.

* Το αίτημα είναι εύγλωττο, αυτονόητο και δίκαιο και σαν τέτοιο, η ικανοποίησή του πρέπει και θεωρείται δεδομένη.

* Αυτά μας λένε έγκυρες πληροφορίες μας και αυτά μεταφέρουμε!

* Με την ευχή, τα τοπικά ζητήματα και προβλήματα, να αντιμετωπίζονται από κοινού και υπεράνω κομμάτων, από εκείνους που ασχολούνται με τα κοινά ή ηγούνται τοπικών Φορέων.

* Συνεχίζουμε με τα επίκαιρα και… τρέχοντα.

* Τρέχουν και δεν φτάνουν κάποιοι υποψήφιοι βουλευτές Άρτας για το κυνήγι του «σταυρού» και οι περισσότεροι από αυτούς πιστεύουν ή αισιοδοξούν εννοείται για την προσωπική τους εκλογή!

* Αλλά και για ένα καλό αποτέλεσμα, που ενδεχομένως θα τους δώσει κίνητρο και «αέρα» για την πολιτική τους εξέλιξη.

* Όπως και να χει, το γεγονός ότι στα ψηφοδέλτια αυτών των εκλογών υπάρχουν νέοι άνθρωποι και κυρίως γυναίκες, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και αισιόδοξο για την περιοχή μας.

* Νέα παιδιά με φιλοδοξίες και στόχους, που σε αυτή την πρώτη δοκιμασία τους, δεν πρέπει να απογοητευτούν!

* «Κατά τύχη», όπως ο ίδιος απαξιωτικά και υπεροπτικά είπε, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άρτας, διάβασε σχόλια τοπικής εφημερίδας, γύρω από μια δημοσκόπηση, για κόμματα και υποψηφίους στην Ήπειρο που δεν του… «άρεσαν».

* Δεν αναφερόμαστε σε ονόματα και «διευθύνσεις» γιατί η αναπαραγωγή αυτής της περίπτωσης «βλάπτει σοβαρά» την… ουσία!

* Αλλά και λόγω προεκλογικής περιόδου.

* Όμως αυτό το «ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ» του εν λόγω υποψηφίου βουλευτή, για μια τοπική εφημερίδα, με ιστορία πολλών δεκαετιών, είναι χυδαία απρέπεια, είναι πολιτικά ασυγχώρητη και κοινωνικά καταδικαστέα.

* Μάλιστα όταν το «ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ» του κυρίου υποψηφίου βουλευτή, απευθύνεται σε μια εφημερίδα, που έχει φιλοξενήσει πολλές δεκάδες πολιτικά του άρθρα, αυτό λέγεται και… αγνωμοσύνη.

* Κι αυτό το «ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ» είναι προσβλητικό και για όλα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία, έχουν καταντήσει «κοινωνική πρόνοια υποψηφίων», φιλοξενώντας ΑΔΑΠΑΝΩΣ κείμενά τους και για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

* Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» σε κάποιους από αυτούς χρησιμοποίησε προ πολλού «μπλάνκο», μεταξύ των οποίων (και «κατά τύχη») και στον αναφερόμενο και μη κατονομαζόμενο, σεβόμενος τον προεκλογικό του αγώνα.

* Αναρωτιόμαστε μόνο, αν «κατά τύχη» ο εν λόγω πολιτευτής εκλεγεί βουλευτής, η υπεροψία του που μπορεί να φτάσει;

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top