* ΠΡΕΠΕΙ να πήρε το μάθημά του για το ΞΕΝΙΑ, ο δήμαρχός μας ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και από τον πρωθυπουργό που τον «άδειασε» εν… «ψυχρώ…!

* ΑΛΛΑ και από τον πρώην πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, που στην ομιλία του, εδώ στην Άρτα, ούτε καν αναφέρθηκε για αυτό το θέμα! Και τι να έλεγε δηλαδή;

* ΟΤΙ… «συνεργήσαμε» στην αχρήστευση του ΞΕΝΙΑ της Άρτας, ότι ήμασταν ηθικοί αυτουργοί σε αυτό το «έγκλημα» για την τοπική κοινωνία;

* ΒΕΒΑΙΑ σημασία έχει τώρα ότι πρέπει να φορεθούν «όπλα και μπαλάσκες» για… «νέους αγώνες» κατά πως λένε (στα λόγια) και οι ντόπιοι, αριστεροπροοδευτικοί φραπογαλάδες!

* ΚΙ εσύ ΣΤΑΘΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ξαναφόρεσε το… «κράνος»! Ξανά στα μετερίζια!

* Με την ελπίδα πάντα ότι ο επόμενος δήμαρχος Αρταίων θα πράξει το καθήκον του, έναντι της τοπικής κοινωνίας κι όχι έναντι των κάθε είδους κομματικών ιδεοληψιών ή προσώπων, που από «κοινού (προσωπικού και πολιτικού) συμφέροντος, ορμώμενοι…», καταδίκασαν μεταξύ πολλών άλλων και το ΞΕΝΙΑ.

* ΔΙΟΤΙ το «τυρί» των (2.5 εκατομμυρίων ευρώ) της… Όλγας μας, για μετατροπή του ΞΕΝΙΑ σε… βιβλιοθήκη, ο δήμαρχος μας Χρήστος, το είδε, αλλά τη… «φάκα» όχι…!

* ΕΚΤΟΣ και αν την είδε και… αλληθώρισε!

* ΠΑΜΕ και στα των βουλευτικών εκλογών που είναι και στην επικαιρότητα κι εδώ στην Άρτα. Το μόνο που παρατηρούμε, είναι… «ξενέρωτες» κομματικές δραστηριότητες.

* ΤΟ τοπικό ΠΑΣΟΚ, μη ελπίζοντας σε τίποτα, κάνει προεκλογικό αγώνα… αγγαρεία!

* ΚΑΙ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν «περίπατο», μιας και οι δύο έδρες της Άρτας, ήδη έχουν… «μοιραστεί» από την τελευταία απογραφή του πληθυσμού.

* ΒΕΒΑΙΑ, λόγω του στόχου της αυτοδυναμίας από τη Ν.Δ., οι υποψήφιοι βουλευτές της «οργώνουν» τον Νομό, όλες τις ώρες κι όλες τις μέρες της προεκλογικής περιόδου.

* ΤΟ ίδιο και από το ΣΥΡΙΖΑ, που στοχεύει ποσοστά σε… άντα και πάνω και ονειρεύεται (θερινή φαντασίωση) και… «πρωτιά»!

* ΔΕΝ παίζουν καλύτερα ΤΖΟΚΕΡ; Πιο πολλές οι πιθανότητες…!

* ΕΥΤΥΧΩΣ για αυτούς, προλαβαίνουν να δηλώσουν συμμετοχή στο επόμενο… SURVIVOR!

* ΝΑ μην λησμονούμε ότι αμέσως μετά την «ολοκλήρωση» των βουλευτικών αναμετρήσεων ακολουθούν και οι προεκλογικοί αγώνες για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

* Για το Δήμο Αρταίων, από πλευράς των μέχρι στιγμής υποψηφίων δημάρχων ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ και ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, ο προεκλογικός αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη.

* ΚΑΤΑ διαστήματα «πετάγονται» ονόματα υποψηφίων συμβούλων, αλλά όχι… μαζικά!

* ΑΥΤΟ θα συμβεί αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ θα ανακοινώσει το 60 με 70% του ψηφοδελτίου του (κοντά στα 70 – 80 ονόματα) και η ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, άλλους 30 – 50 επιπλέον από τους 35 που ήδη έχει ανακοινώσει.

* ΜΑΛΙΣΤΑ όλα δείχνουν ότι η Τζένη, πέραν της Αριστεράς, «αλιεύει» δυνατά και αποτελεσματικά και από το ΠΑΣΟΚ!

* ΤΟ οποίο ΠΑΣΟΚ, σε επίπεδο Δήμου Αρταίων, εμφανίζει εικόνα… «ανίατου ασθενούς»!

* Ο δε τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει για εθελοντές αυτοδιοικητικής… «αυτοκτονίας», παρά για υποψηφίους δημάρχους με… προοπτικές!  

* ΟΛΑ καλά, όλα ανθηρά, όλα ωραία!

* ΚΑΙ το κουίζ των ημερών! Ποιος υποψήφιος χτυπάει πενταψήφιο νούμερο του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης;

* ΚΙ όχι μόνο… δημοσκοπικά!!!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top