Βρε το θηρίο, το δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, το έφερε από δω το πήγε από κει και πέρασε τον προϋπολογισμό για το 2014, παρά το γεγονός ότι μειοψηφεί στο Δ.Σ.!

Προς μεγάλη βέβαια απογοήτευση των «ανεξάρτητων» δημοτικών συμβούλων, προερχόμενων από το δικό του ψηφοδέλτιο. Κι έμειναν μόνοι τους, σαν… «καλαμιές» στον κάμπο!

Και η θετική αυτή κατάληξη, ήταν προϊόν υπευθυνότητας και λογικής. Διότι ο εν λόγω προϋπολογισμός δεν διέφερε από τον προηγούμενο και συντάχθηκε με συγκεκριμένους κανόνες!

Δηλαδή σαν τι περίμεναν οι «ανεξάρτητοι», να καταψηφιστεί ο προϋπολογισμός και να βάλει «λουκέτο» ο Δήμος μόνο και μόνο για τη δική τους ικανοποίηση; Ή πιστεύουν ότι με μια καταψήφιση του προϋπολογισμού, καταψηφίζεται και ο δήμαρχος;

Αλλά η «πλάκα» σε αυτή την ιστορία είναι ότι καταψηφίστηκε με «ναι» ή δια της απουσίας, από δημοτικούς συμβούλους όλων των δημοτικών παρατάξεων, πλην των «ανεξάρτητων» πρώην Παπαλεξη-κών!

Καλά… «διαζύγια»!

Και από τα… «διαζύγια» στα του προϋπολογισμού, στα παρατράγουδα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δήθεν την απόφαση του Δ.Σ. περί παραχώρησης του ΞΕΝΙΑ σε ιδιώτες.

Στην «ποδιά» λοιπόν του ΞΕΝΙΑ «σφάζονται» τα «συντρόφια» του ΣΥΡΙΖΑ!

Κι ευρισκόμενα εκτός εξουσίας! Αν βρεθούν και… εντός, θα έχουμε αποκεφαλισμούς;

Σε αυτή τη στήλη, είχαμε γράψει την 1η Φεβρουάριου 2013, το εξής σχόλιο: «Στο προηγούμενο φύλλο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» και σε άρθρο μας για το ΞΕΝΙΑ και την τύχη του, μετά την παραχώρησή του στο Δήμο Αρταίων, μας πληροφόρησαν από το Δήμο ότι ακόμη η παραχώρησή του δεν ολοκληρώθηκε και όταν αυτό συμβεί υπάρχουν ενδιαφερόμενοι επενδυτές για την αξιοποίησή του!!! Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνήσει; Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ αντισταθεί και σε αυτό το… «ξεπούλημα»;

Και βουλωμένα γράμματα διαβάζουμε!

Ξεσηκώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και για να ακριβολογούμε, ξεσηκώθηκαν κάποιοι από το ΣΥΡΙΖΑ, όχι βέβαια για το ΞΕΝΙΑ, μη σας δουλεύουν, αλλά για τα εσωκομματικά τους, για τις προσωπικές τους πολιτικές «ανάγκες»!

Συμπεριφορές παλαιοκομματικές, της πάλαι ποτέ Δεξιάς, τότε που τα πολιτικά γραφεία, τρώγονταν σαν τους γαύρους με τους βάζελους!

Αλλά εκείνοι τρώγονταν στα «τυφλά» και στα κρυφά, οι σημερινοί του Αριστερού ΣΥΡΙΖΑ, το χάλι τους το κάνουν βούκινο! Και βέβαια όλοι οι άλλοι «ξεπουλούν» τους αγώνες τους και τα συμφέροντα του αρτινού λαού!

Τρομάρα μας!

Και μια επανόρθωση! Μας είπαν ότι οι πληροφορίες μας περί διαγραφής του δημοτικού συμβούλου και Αντιδημάρχου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΗ, από το συνδυασμό του ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΣΙΑΚΟΥ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

Συνεχίζουν να μας ρωτάνε, εκεί κατά μεριά Νέας Δημοκρατίας, τι γίνεται; Υπάρχει; Χμ!!!

Τα τελευταία χρόνια… αναζητείται και όπως πάνε, σε λίγο θα… καταζητείται!

Αδέρφια, αυτό το κόμμα, εδώ στην Άρτα, θέλει το… «στρατηγό» του, πώς να το κάνουμε!

Αλήθεια ο πρώην δήμαρχος Βλαχέρνας και νυν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αρταίων, πού… «στρατηγεύει» και δεν ακούγεται; Να ανησυχούμε ή να αισιοδοξούμε για κάτι… καινούργιο;

Από τα τρελά των ημερών της κρίσης. Το ΞΕΝΙΑ να γίνει πολυχώρος πολιτιστικών δραστηριοτήτων!!!

Μόνο; Γιατί να μη γίνει Μέγαρο Μουσικής ή Λυρική Σκηνή; Τσιγκουνιές θα κάνουμε;

ΛΕ-ΣΤΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top