«Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για μένα να εκφράζω την ανανέωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να νιώθω ότι έχω την ευκαιρία να δώσω όλη μου την ενέργεια, όλη μου τη δυναμική και με πραγματική θέληση να υπηρετήσω τον μεγάλο στόχο που έχει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τη μετάβαση στο μέλλον, τη μετάβαση στην σταθερή ανάπτυξη. Μια νέα σελίδα».

Τα παραπάνω τόνισε σε ομιλία της, σε μεγάλη συγκέντρωση ετεροδημοτών αρτινών της Αθήνας, που έγινε την περασμένη Τρίτη 2 Μαΐου η υποψήφια βουλευτής Άρτας της Ν.Δ. ΦΑΙΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ και πρόσθεσε:

«Όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα της Άρτας. Τα ζούμε έστω από μακριά. Τα ζούμε μέσα από τους συγγενείς μας, τους παλιούς συμμαθητές μας, τους φίλους μας. Δεν είναι η ώρα απλά να τα απαριθμήσουμε. Είναι ώρα να δούμε πως θα τα αντιμετωπίσουμε.
Προσωπικά πάντα πίστευα ότι οι πολιτικοί δεν κρατούν μαγικό ραβδί. Δεν μπορούν να λύσουν μονομιάς όλα τα προβλήματα. Εγώ δεν θα σας υποσχεθώ τίποτα παρόμοιο. Όμως…
Όμως αυτό που οφείλει κάθε πολιτικός σε κάθε γωνιά της χώρας μας είναι να προσπαθεί. Κάθε μέρα όπως μπορεί. Και πάνω από όλα να είναι πραγματικός εκπρόσωπος των συμπολιτών του.
Να μιλάει μαζί τους. Να καταγράφει τα προβλήματα τις αγωνίες τις σκέψεις και τις ιδέες τους. Να σηκώνει τα τηλέφωνα. Αυτό δεν είναι απλά υποχρέωσή του. Είναι και πρέπει να είναι η μόνη αδιαπραγμάτευτη συμφωνία με τους συμπολίτες του. Εγώ αυτό πιστεύω και αυτό θα κάνω. Και τώρα στην προεκλογική περίοδο και φυσικά και μετά τις εκλογές. Αυτό είναι το μόνο πράγμα στο μυαλό μου από την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης με επέλεξε για υποψήφια!
Άλλωστε, και πολλοί από εσάς που με τιμούν σήμερα γνωρίζουν ότι από τις θέσεις ευθύνης που έχω αναλάβει έως σήμερα έχω κάνει ότι μπορούσα για να βοηθήσω τον τόπο μας. Ο ίδιος ο Υπουργός Ανάπτυξης θα θυμάται πόσες φορές έχει ακούσει την λέξη Άρτα τα 4 τελευταία χρόνια. Το έκανα ανιδιοτελώς τόσα χρόνια θα το κάνω και πολύ περισσότερο ως Πολιτευτής τα επόμενα χρόνια!».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και κατέληξε:

«Φίλες και φίλοι,
Στις 21 Μαΐου δίνουμε μία σημαντικότατη μάχη. Μία μάχη για την Ελλάδα. Μία μάχη για το μέλλον μας.
Η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Ή θα πάμε μπροστά με σταθερά βήματα και τολμηρές μεταρρυθμίσεις ή θα γυρίσουμε πίσω στην αγωνία, στον κίνδυνο και την απαξίωση από όλη την Ευρώπη.
Η Νέα Δημοκρατία έχει σήμερα το μόνο ξεκάθαρο πρόγραμμα, την μόνη ξεκάθαρη και βιώσιμη προοπτική ανάπτυξης της Χώρας
Μία Ελλάδα παραγωγική με αύξηση μισθών κατά 25% την επόμενη 4ετία.    
Μία Ελλάδα ισχυρή οικονομικά με νέες επενδύσεις που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας με καλούς μισθούς και προοπτικές ανέλιξης για όλους.
Μία Ελλάδα που θα συνεχίσει να δημιουργεί ρεκόρ. Ρεκόρ στην ανάπτυξη. Ρεκόρ στις ξένες επενδύσεις. Ρεκόρ στις νέες θέσεις εργασίας με 300.000 τα 4 χρόνια. Ρεκόρ στον Τουρισμό. Ρεκόρ στην μείωση τουεισαγώμενου πληθωρισμού.
Μία Ελλάδα ισχυρή. Με Ελλάδα θωρακισμένη. Μία Ελλάδα που εκσυγχρονίζει τις Ένοπλές Δυνάμεις. Μία Ελλάδα που προστατεύει τα σύνορά της. Μία Ελλάδα που αποτρέπει κάθε σκέψη επιβολής.
Μία Ελλάδα με κοινωνική συνοχή. Με κοινωνικό πρόσωπο. Μία Ελλάδα που δεν αφήνει κανέναν συμπολίτη μας μόνο του.
Μία Ελλάδα με καλύτερη Δημόσια Υγεία. Με εκσυγχρονισμό 80 Νοσοκομείων και 156 Κέντρων Υγείας. Με προσλήψεις Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού.   
Μία Ελλάδα Δίκαιη. Με νέο Δικαστικό Χάρτη. Με αξιολόγηση στον Δημόσιο Τομέα, και Bonus παραγωγικότητας.
Μία Ελλάδα Πράσινη και Ψηφιακή. Όχι στα λόγια. Πραγματικά. Με ένα Δημόσιο Τομέα που αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες. Που στο τέλος της 4ετίας το 90% των Δημόσιων Υπηρεσιών θα είναι στο Gov.gr. Μία Ελλάδα που παράγει σχεδόν το 50% της ενέργειάς της από ΑΠΕ με στόχο το 80% σε 4 χρόνια. Μία Ελλάδα που προχωρά την ενεργειακή αυτονομία των νησιών της».

Δυναμική παρουσία, μεγάλες προοπτικές και προσδοκίες για την Άρτα!

Η προαναφερόμενη συγκέντρωση της υποψήφιας Βουλευτή Άρτας ΦΑΙΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ, έδωσε τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους αρτινούς της Αθήνας να διαπιστώσουν:

1. Τις πολλές και σημαντικές γνωριμίες της, με πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και όχι μόνο.
2. Την αναγνωρισιμότητά της από κορυφαία κομματικά στελέχη, με πρώτον, τον Υπουργό Ανάπτυξης ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και
3. Τις μεγάλες προσδοκίες και προοπτικές για την περιοχή μας που «γεννιούνται» με τη δυναμική παρουσία και υποψηφιότητά της.

Σημειώνουμε ότι η κ. Κυριακίδου ανήκει στην πολιτική ομάδα του Άδωνι Γεωργιάδη από το 2017.

Στην εν λόγω συγκέντρωση και προς τιμήν της παρεβρέθηκαν, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. ΤΑΣΟΣ ΓΑΪΤΑΝΗΣ, πολλά στελέχη των γραφείων του Υπουργού Υγείας ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ και του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ, ο πρώην Νομάρχης Άρτας ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ο πρώην Δήμαρχος Βλαχέρνας ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΗΣ, στελέχη της Αυτοδιοίκησης, φίλοι και συνεργάτες επιχειρηματίες, όπως ο ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΚΑΣ - Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Winmasters, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ - Αντιπρόεδρος της εταιρίας Priority Consultants Services, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ - Ιδιοκτήτης της εταιρείας Green Tree, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΑΚΟΥΛΙΑΣ - Σύμβουλος Επιχειρήσεων, κ.α.
Τέλος την κα Κυριακίδου προλόγισε ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΝΤΟΣ, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top