Το μήνυμα της πολιτικής ανανέωσης στην Άρτα ώστε να μπει τέλος στην στασιμότητα της τελευταίας δεκαετίας έστειλε από την Αθήνα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντίνος Παπαδημητρίου. Σε μια μαζική συγκέντρωση, όπου βρέθηκαν όλες οι γενιές Αρτινών που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αττική, ο Ντίνος Παπαδημητρίου έδωσε το στίγμα του για την Άρτα της επόμενης περιόδου, ζητώντας την στήριξή τους.

Από το Πνευματικό Κέντρο της Πανηπειρωτικής, το σπίτι των Ηπειρωτών, όπως είπε στην προσφώνησή του ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Μάκης Κιάμος που ζήτησε να στηριχθούν Ηπειρώτες υποψήφιοι παντού και νέοι άνθρωποι.
Το παρών έδωσαν πάρα πολλοί που κατείχαν θέσεις ευθύνης παλαιότερα, όπως π.χ. ο Γιώργος Παπαβασιλείου που διετέλεσε Νομάρχης Άρτας, ο γνωστός παιδίατρος, ο Τζουμερκιώτης και σημαίνον στέλεχος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής, ο Αντώνης Κοντός που στον χαιρετισμό του δήλωσε ευθέως την στήριξή του στον Ντίνο Παπαδημητρίου.

Ιδιαίτερη όμως αξία είχε και η δημόσια υποστήριξη του παριστάμενου, καταγόμενου από την Άρτα, προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργου Στασινού που είπε ανοικτά ότι στηρίζει τον Ντίνο Παπαδημητρίου χωρίς δεύτερη σκέψη και μάλιστα το τεκμηρίωσε με μια εξαιρετική τοποθέτηση, μιλώντας για την δουλειά του υποψηφίου βουλευτή, το ήθος, την ποιότητά του και τις ιδέες του.
Στην ίδια λογική κινήθηκε και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Κόλλιας που εξήρε την προσωπικότητα του Ντίνου Παπαδημητρίου, λέγοντας ότι τέτοια πρόσωπα θέλει το κόμμα και το Κοινοβούλιο και δήλωσε ανοικτά την στήριξή του.
Ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας με τη ΝΔ, πέρα από την κριτική που άσκησε στον ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία για όσα δεν έγιναν στην χώρα και Άρτα, όπου επεσήμανε και την Αρτινή καταγωγή του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εστίασε και στα όσα έκανε η ΝΔ στην περιοχή την τελευταία τετραετία. Αυτό όμως που είχε ιδιαίτερη σημασία ήταν η αναφορά του, ότι δεν ζει από την πολιτική και η πρότασή του για δυο θητείες για τους βουλευτές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top