«Όπως είχα πεί πρίν από οκτώ περίπου μήνες, το θέμα του ΞΕΝΙΑ θα είναι πρώτο ζητούμενο των επόμενων δημοτικών εκλογών για το Δήμο Αρταίων. Ο υποψήφιος δήμαρχος ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ το έχει ιεραρχήσει ως πρώτη προτεραιότητα, για ολοκληρωμένη τουριστική αξιοποίηση, όπως παλιά…».

Τα παραπάνω μας είπε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ, ο οποίος έχει δώσει μεγάλο αγώνα για αυτό το θέμα και όπως και για πολλά άλλα και ήρθε η ώρα της επιβράβευσής του, με την ψήφο των δημοτών στον συνδυασμό «ΑΡΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ» και με «σταυρό» προτίμησης στον ίδιο.
Ακόμα έκανε αναφορά και στις πρόσφατες καταστροφές του Θεσσαλικού Κάμπου, λέγοντας: «Ο εφιάλτης των κατοίκων της Θεσσαλίας θα πρέπει να προβληματίσει κι εμάς τους αρτινούς, γιατί η κλιματική αλλαγή θα επιφέρει πολλά δεινά και στη χώρα μας και πρέπει άμεσα να θωρακιστούμε, με πρώτο στόχο την οριοθέτηση του Αράχθου και τον εγκιβωτισμό του όπου είναι αναγκαίος και η κατασκευή των αντιπλημμυρικών έργων της περιοχής μας, ένα χρονίζον και οξυμένο τοπικό πρόβλημα το οποίο δεν μπορεί να περιμένει».
Μιλήσαμε μαζί του και για πολλά άλλα ζητήματα και προβλήματα της πόλης και των κοινοτήτων του Δήμου Αρταίων και μεταξύ άλλων, με έμφαση μας τόνισε: «Το Δημοτικό Πρόγραμμα του κ. Σιαφάκα δίνει απαντήσεις σε πολλά που αφορούν αυτό το θέμα.
Εγώ θα περιοριστώ μόνο σε ένα, στο δημογραφικό. Είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που πρέπει να απασχολήσει όλους τους αρτινούς.
Η Άρτα φθίνει επικίνδυνα, έχει «γεράσει» επικίνδυνα. Αυτό το πρόβλημα η επόμενη Δημοτική Αρχή θα πρέπει να το κατατάξει στις πρώτες προτεραιότητές της άμεσα, επίμονα και αποφασιστικά».
Τέλος ο κ. Μπαρτζώκας ευχήθηκε οι επόμενες δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αρταίων, να είναι «ένα νέο ξεκίνημα προς τα εμπρός, προσαρμοσμένο στις τωρινές ανάγκες και απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας».

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top