Η σημαία μας, το ιερότερο σύμβολο του Έθνους, περικλείει στις πτυχές της τους αγώνες, τις θυσίες και τις μαρτυρίες της ελληνικής ψυχής, εκφράζει την εθνική μας ενότητα, τη θρησκευτική μας πίστη, ενσαρκώνει τα οράματα του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία.

Την σημαία μας, το βράδυ της 17/11/2016 στην Αθήνα, κωλόπαιδα του κερατά φορώντας κουκούλες έκαψαν εμπρός στα μάτια, ίσως, των ικανότερων δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ αλλά και των δημοσιογράφων της ελληνικής δημόσιας και ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μία δράκα επικίνδυνων ανθελλήνων, απρόκλητα, πετούσαν βόμβες μολότωφ κατά των αστυνομικών θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ζωή των αστυνομικών, κατέστρεψαν δημόσια και ιδιωτική περιουσία και απέδειξαν σε όλους μας «τι σημαίνει Δημοκρατία στην Ελλάδα».  

Λαμβάνοντας γνώση από τα ΜΜΕ της ανακοίνωσης -με αφορμή τα επεισόδια- που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και τις δηλώσεις των εκπροσώπων της ΠΟΑΣΥ αντιλαμβάνομαι ότι άγνωστος ή άγνωστοι σε εμένα εμπόδισαν τους αστυνομικούς, να εκτελέσουν το καθήκον σύλληψής τους, κατ’ εκείνο τον χρόνο της καύσης της σημαίας και οι άγνωστοι αυτοί [σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ΠΟΑΣΥ] φέρουν μόνοι την ποινική ευθύνη για την ωμή προσβολή του Εθνους μας.  

 

Δημήτριος Λ & Π Λαμπράκης

Δικηγόρος Αρτας

 

jsn-modulecontainer">

Μεταβιβάζεται 'Αδεια Ταξί

Μοντέλο αυτοκινήτου Volkswagen Passat του 2005, 1900cc
Τιμή συζητήσιμη
Τηλ. 6955659939

-----------------------------------------------------------------

ΠΩΛEITAI EKTAΣH ΣYNOΛIKOY EMBAΔOY 6800 T.M. ΣTON AΓIO ΔHMHTPIO ΠETA APTAΣ. ΔEYTEPH ΓPAMMH EΠI THΣ EΘNIKHΣ OΔOY APTAΣ – TPIKAΛΩN, 100 METPA AΠO THN EIΣOΔO AΓIOY ΔHMHTPIOY.
OIKOΔOMEI 400 TM ΓIA OIKIA.
KATAΛΛHΛO KAI ΓIA ΔYO AΓOPAΣTEΣ KAΘΩΣ EXEI ΔYO ΣYMBOΛAIA 4000 TM KAI 2800 TM.
ΤΗΛ. 6975 863618

Go to top