Η σημαία μας, το ιερότερο σύμβολο του Έθνους, περικλείει στις πτυχές της τους αγώνες, τις θυσίες και τις μαρτυρίες της ελληνικής ψυχής, εκφράζει την εθνική μας ενότητα, τη θρησκευτική μας πίστη, ενσαρκώνει τα οράματα του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία.

Την σημαία μας, το βράδυ της 17/11/2016 στην Αθήνα, κωλόπαιδα του κερατά φορώντας κουκούλες έκαψαν εμπρός στα μάτια, ίσως, των ικανότερων δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ αλλά και των δημοσιογράφων της ελληνικής δημόσιας και ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μία δράκα επικίνδυνων ανθελλήνων, απρόκλητα, πετούσαν βόμβες μολότωφ κατά των αστυνομικών θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ζωή των αστυνομικών, κατέστρεψαν δημόσια και ιδιωτική περιουσία και απέδειξαν σε όλους μας «τι σημαίνει Δημοκρατία στην Ελλάδα».  

Λαμβάνοντας γνώση από τα ΜΜΕ της ανακοίνωσης -με αφορμή τα επεισόδια- που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και τις δηλώσεις των εκπροσώπων της ΠΟΑΣΥ αντιλαμβάνομαι ότι άγνωστος ή άγνωστοι σε εμένα εμπόδισαν τους αστυνομικούς, να εκτελέσουν το καθήκον σύλληψής τους, κατ’ εκείνο τον χρόνο της καύσης της σημαίας και οι άγνωστοι αυτοί [σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ΠΟΑΣΥ] φέρουν μόνοι την ποινική ευθύνη για την ωμή προσβολή του Εθνους μας.  

 

Δημήτριος Λ & Π Λαμπράκης

Δικηγόρος Αρτας

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

Login

Go to top