Η σημαία μας, το ιερότερο σύμβολο του Έθνους, περικλείει στις πτυχές της τους αγώνες, τις θυσίες και τις μαρτυρίες της ελληνικής ψυχής, εκφράζει την εθνική μας ενότητα, τη θρησκευτική μας πίστη, ενσαρκώνει τα οράματα του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία.

Την σημαία μας, το βράδυ της 17/11/2016 στην Αθήνα, κωλόπαιδα του κερατά φορώντας κουκούλες έκαψαν εμπρός στα μάτια, ίσως, των ικανότερων δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ αλλά και των δημοσιογράφων της ελληνικής δημόσιας και ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μία δράκα επικίνδυνων ανθελλήνων, απρόκλητα, πετούσαν βόμβες μολότωφ κατά των αστυνομικών θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ζωή των αστυνομικών, κατέστρεψαν δημόσια και ιδιωτική περιουσία και απέδειξαν σε όλους μας «τι σημαίνει Δημοκρατία στην Ελλάδα».  

Λαμβάνοντας γνώση από τα ΜΜΕ της ανακοίνωσης -με αφορμή τα επεισόδια- που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και τις δηλώσεις των εκπροσώπων της ΠΟΑΣΥ αντιλαμβάνομαι ότι άγνωστος ή άγνωστοι σε εμένα εμπόδισαν τους αστυνομικούς, να εκτελέσουν το καθήκον σύλληψής τους, κατ’ εκείνο τον χρόνο της καύσης της σημαίας και οι άγνωστοι αυτοί [σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ΠΟΑΣΥ] φέρουν μόνοι την ποινική ευθύνη για την ωμή προσβολή του Εθνους μας.  

 

Δημήτριος Λ & Π Λαμπράκης

Δικηγόρος Αρτας

 

ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Καινούργια 32 τμ. 2ου ορόφου, δίχωρη, αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Μανωλιάσσης 21β κοντά στον Άγιο Νικόλαο Άρτας. Πληροφορίες: Τηλ. 6977 894600 και 6973 764454

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ζητείται λογιστής για μόνιμη θέση σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Απαραίτητη προϋπόθεση γνώση λογιστικού σχεδίου και 5ετή προϋπηρεσία σε εταιρεία , σε διπλογραφικά βιβλία.

Για πληροφορίες καλέστε στο 26813 06100 (Εσωτερικό 3) ή στο 26810 21354.

ΣΥΦΑΡΤ Α.Ε., κος Γριμπαβιώτης.

Βιογραφικά στο syfart@otenet.gr

jsn-modulecontainer">

Go to top