Διπρόσωπος, ασυνεπής και δυστυχώς και πολιτικά ανεύθυνος, αποδεικνύεται στην πράξη ο Δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, στο θέμα του ΞΕΝΙΑ της Άρτας, που απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία εδώ και 30 χρόνια.

ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ, διότι μετά τη δημοσκόπηση του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» που παρουσίασε ποσοστό 80% υπέρ της τουριστικής αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ, εμφανίστηκε δήθεν «προβληματισμένος», αλλά και διατεθειμένος να επαναφέρει το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αρκεί να εξασφαλιστεί θετική απόφαση του ΚΑΣ και να μη χαθούν τα 12 εκατομμύρια ευρώ, που έχουν ήδη εξασφαλιστεί για την αξιοποίησή του. Αυτά τα είπε σε πολλούς, μεταξύ των οποίων και στον γράφοντα και στον Βουλευτή Άρτας και Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΟ.

Όμως άλλα δεσμεύονταν και άλλα σχεδίαζε, όπως και εκ των υστέρων αποδείχτηκε.
ΑΣΥΝΕΠΗΣ, διότι ενώ ζήτησε από τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΟ να αναλάβει πρωτοβουλίες προς την προαναφερόμενη κατεύθυνση, στην πράξη έκανε τα εντελώς αντίθετα, για να μην βρεθεί λύση που να ικανοποιεί τη μεγάλη πλειοψηφία των αρτινών, όσον αφορά εννοείται, την τουριστική αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ, και
ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, διότι ως Δήμαρχος Αρταίων, στη συγκεκριμένη περίπτωση, έκανε ότι χρειαζόταν για να «ενταφιασθεί» το ΞΕΝΙΑ, για χρήσεις, που προκαλούν την κοινή λογική, που ζημιώνουν τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. Λειτούργησε σαν παλαιοκομματικός «Κοινοτάρχης» κι όχι ως Δήμαρχος του Δήμου της πρωτεύουσας του Νομού της Άρτας.
Όμως το άκρων άωτον των προαναφερόμενων εμπαιγμών του, ήταν οι «διαγνώσεις» της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας,  από τις οποίες υπηρεσίες, προφανώς ζήτησε και «ΑΠΕΣΠΑΣΕ»… αφορμές και αιτίες, για να δικαιολογήσει τους εμπαιγμούς του.
Επιστράτευσε δημοτικές υπηρεσίες για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της όλης πολιτικής του, στο θέμα του ΞΕΝΙΑ.
Απέσπασε «ΑΠΟΨΕΙΣ» δύο δημοτικών υπηρεσιών, που και οι δύο βρίσκονται… «εκτός θέματος»!
Απόψεις που προκαλούν το κοινό αίσθημα και εκθέτουν και τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Με αυτά και με αυτά, ο κ. Δήμαρχος απέδειξε ότι δεν σέβεται κανέναν και πολύ περισσότερο δεν σεβάστηκε τον Βουλευτή και Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΟ, ο οποίος, έκανε τα πάντα για να βρει λύση, σύμφωνα με τις θελήσεις της τοπικής κοινωνίας και τη βρήκε, λύση ιδανική, εφικτή στην υλοποίησή της και χωρίς κανέναν κίνδυνο απώλειας της αρχικής έγκρισης των 12 εκατομμυρίων ευρώ.
Σκόρπισε αβασάνιστα την απογοήτευση προς όλους και κυρίως προς όλους εκείνους που ανερυθρίαστα και χονδροκομμένα «ενέπαιξε» το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας να πιστέψουν ότι από την πλευρά του, θα πράξει τα δέοντα, ώστε να ικανοποιηθεί το παναρτινό αίτημα για ΞΕΝΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.
Έγινε για μια ακόμη φορά ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, χωρίς υποτίθεται λόγους.
Ή μήπως υπάρχουν λόγοι;
Και κάποιοι από αυτούς, σύμφωνα με κάποιες «κακές γλώσσες», έχουν σχέση με τις επαναληπτικές εκλογές του 2019.
Η «σφαγή» το βράδυ εκείνων των εκλογών, στο εκλογικό κέντρο της υποψήφιας Δημάρχου Αρταίων, του ΣΥΡΙΖΑ, ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, μήπως δεν ήταν απλώς ένα… «κερασάκι», στην τούρτα του εκλογικού αποτελέσματος; 

Λέμε τώρα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top