Σύμφωνα με δύο αναρτήσεις στο τοπικό site (arta2day), σήμερα το απόγευμα ο νυν πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, θα μεταφέρει στον υποψήφιο δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, την «επίσημη στήριξη» αυτού του κόμματος.

Δεν γνωρίζουμε ποιανού πολιτικού «σοφού» είναι αυτή η ιδέα, αλλά εάν πραγματοποιηθεί, θα είναι γεγονός χωρίς προηγούμενο.
Διότι η Ν.Δ. δεν αποστέλλει κομματικά χρίσματα και στηρίξεις με «κομματικούς ταχυδρόμους».
Τις ανακοινώνει επίσημα το ίδιο το κόμμα.
Αν τελικά συμβεί αυτό, θα πρόκειται για «ύπουλο» παιγνίδι, σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, θα πρόκειται για κομματική αυθαιρεσία του εν λόγω τοπικού κομματικού στελέχους, η οποία θα προκαλέσει ακόμα και ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!!!
Και επειδή ο «εξυπνάκιας» και εμπνευστής αυτής της ιδέας, θα επιδιώξει αυτή τη στήριξη να την εμφανίσει σαν απόφαση της ΝΟΔΕ Άρτας, θα είναι δύο φορές πιο «ύπουλο» αυτό το παιγνίδι σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας.
Και αναρωτιέται κανείς τι άλλο θα «σκαρφιστούν» για να πετύχουν τους σκοπούς τους;
Τέλος και κατά πληροφορίες μας, η διάδοση ψευδών ή παραπλανητικών ειδήσεων, στη διάρκεια προεκλογικής περιόδου, είναι ΑΔΙΚΗΜΑ και η παρέμβαση του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ αν ζητηθεί από τους άλλους υποψηφίους δημάρχους, θα είναι ΑΜΕΣΗ!
Η σχετική είδηση:

Το περιεχόμενο αυτής της επίμαχης είδησης έχει ως ακολούθως:
 

«Επίσημη στήριξη στην υποψηφιότητα Χρήστου Τσιρογιάννη από τη Νέα Δημοκρατία

«Την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην υποψηφιότητα του Χρήστου Τσιρογιάννη για τον Δήμο Αρταίων,  επιβεβαίωσε στο arta2day.gr ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Νομού Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου. Μάλιστα, το απόγευμα σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτούν και επίσημα το εκλογικό κέντρο του κ. Τσιρογιάννη να εκφράσουν τη στήριξη, τους».


Β.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top