Παλιότερα οι θεατρικές επιθεωρήσεις «έσπαγαν κόκκαλα» για ζητήματα και θέματα επικαιρότητας και πολιτικής.

Μια ιδανική περίπτωση που θα μπορούσε να μετατραπεί σε πετυχημένο επιθεωρησιακό σκετς ή ΣΕΦΕΡΛΗδικη θεατρική παράσταση, έλαβε χώρα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων.
Τι θέλουμε να πούμε;
Επί δημαρχίας ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ και αξιωματικής αντιπολίτευσης ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, είχε ζητηθεί από τη δεύτερη ένας χώρος για να συνεδριάζει η δημοτική της ομάδα.
Και ο τότε δήμαρχος, ο Χρήστος Τσιρογιάννης δεν ικανοποίησε αυτό το αίτημα της δεύτερης, αν και ο νόμος της Απλής Αναλογικής, που τότε ίσχυε το πρόβλεπε αυτό!
Τότε η κ. Ταπραντζή… «απασφάλισε» εναντίον του, σε βαθμό… ιερής αγανάκτησης!
Επί δημαρχίας σήμερα ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ, ο νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ζήτησε χώρο από τον πρώτο, για να συνεδριάζει η δημοτική του ομάδα, αν και ο τωρινός νόμος δεν προβλέπει κάτι τέτοιο, όπως προέβλεπε ο προηγούμενος.
Και η σχετική (περίπου) απάντηση του Χριστόφορου: «Θα δούμε τι θα κάνουμε, ίσως σας δώσουμε εκείνο που δώσατε στην κα Ταπραντζή»!
«Δούλεμα» υψηλής… ανταποδοτικότητας!
Είναι και αυτό που λένε: «Έχει ο καιρός γυρίσματα»!

Δική μας συμβουλή: Να δοθεί χώρος, ακόμα και αίθουσα ή και όροφος, να ικανοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο το αίτημα του κ. Τσιρογιάννη. Είναι δίκαιο για τον τελευταίο και… ανωτερότητα για τον ίδιο τον δήμαρχο.

 

«Π»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top